The Turing Test

The Turing Test

Články

Skvělé hry (téměř) zadarmo: Total War: Shogun 2, XCOM 2, Alien: Isolation

COVID-19 sice přináší nečekané překážky, na které se jen těžko zvyká, ale ruku v ruce s nimi přicházejí akce, na které si naopak zvykáme snadno. Příval her zdarma či za zlomek obvyklé ceny nebere konce a jen tento týden se na nás hrne zásoba velmi zajímavých kousků. Ideální příležitost vystoupit ze své komfortní zóny a vyzkoušet něco nového.

Do jakých titulů se můžete pustit s listopadovým PS Plus a Games with Gold?

Troufám si tvrdit, že minulou nabídku her „zdarma“ v rámci předplatného na konzolích PlayStation a Xbox vyhrálo s mírným náskokem Sony. Zatímco Microsoft nabídl skvělé Gone Home a The Turing Test na Xbox One a nadprůměrnou Medal of Honor: Airborne na Xbox 360, Sony se vytasila s kompletní kolekcí hororovky Amnesia a parádním Metal Gear Solid V: The Phantom Pain na PS4. V aktuálním měsíci je pak v mých očích jasným vítězem minulý poražený – Microsoft.

Rozhlasový pořad Vektor naplní italský rock i pekelnický metal

Jak jsme avizovali minulý týden, rozhlasový pořad Vektor, věnovaný herní hudbě, se přesunul do týdenního formátu a vysílá každou středu od 22:00. Na co se můžete těšit v dnešním vysílání?

Souhrn recenzí - NHL 17, Obduction, Mother Russia Bleeds a další

Podzimní blockbustery jsou za dveřmi, neznamená to ale, že v uplynulých dnech nevycházely zajímavé tituly. Ne ze všech se vyklubaly i tituly kvalitní, ale i jedna dobrá hra týdně je úspěch. Podívejte se na výpis recenzí za poslední týden, třeba vám něco zajímavého uniklo. :)

Logická adventura The Turing Test začala prověřovat, zda nejste stroje

Tvůrci Pneuma: Breath of Life a autoři u hráčské komunity úspěšného projektu Battalion 1944 počátkem léta překvapivě oznámili ještě jeden titul, logickou adventuru The Turing Test. Ta, jak bylo původně slibeno, právě vyšla a vy se mžete pustit do řešení otázky, co odlišuje v myšlení člověka a stroj.

Na konci prázdnin prověří vaše myšlení The Turing Test

V logické adventuře The Turing Test se vžijete do role astronautky a vědkyně Avy Turing a už na konci srpna a to na Xbox One a X360. Tvůrci Pneuma: Breath of Life a Battalion 1944 vydali příběhový trailer a spolu s tím oznámili také datum vydání – 30 srpna. Název hry jasně odkazuje na Alana Turinga, jednu z klíčových osobností vývoje počítačů a tvůrce Turingova stroje i Turignova testu určeného k rozpoznávání umělé inteligence. To bude také klíčovou složkou zápletky této hry.

Bleskovky

  • 27. 9. 2017 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v říjnu 2017 zdarma Gone Home: Console Edition (XOne), The Turing Test (XOne), Rayman 3 HD (X360 / XOne) a Medal of Honor: Airborne (X360 / XOne).

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
17. září 2016
Recenze