Through the Woods

Through the Woods

Články

Norský horor Through the Woods vypustil na Xbox hrůzy skandinávské mytologie

Horor Through the Woods je už sice rok a půl starý, ale stejně jako hlavní hrdinka hledající svého syna uprostřed norské divočiny odmítá umřít. Po počítačích pošle své vikinské hrůznosti i na konzole – dnes na Xbox One, 8. května na PlayStation 4. Kdo se chce bát a pod televizí na něj mrká designová herní krabička, ten může buď rovnou stahovat, nebo se mezitím mrknout na nový trailer.

Horor Through the Woods zavede hráče do temné a hrozivého lesa

Původně avizovaný první kvartál letošního roku norští tvůrci z týmu Antagonist nestihli, nicméně zcela v zapomnění horor Through the Woods naštěstí rozhodně nezapadne. Nový trailer totiž oznamuje říjnové datum vydání a zve na hororovou procházku lesem, ve kterém bude opět jednou matka hledat ztraceného syna.

Psychologický horor Through the Woods názorně předvede, proč se lidé bojí v lese

Norské studio Antagonist zamířilo na Kickstarter se zajímavě vypadajícím psychologickým hororem Through the Woods, ve kterém se hráči ujmou z pohledu třetí osoby role matky, jež se v temných hvozdech snaží zachránit vlastního syna. Autoři se pokouší hráčům klást otázky, kam až je jedinec pro záchranu vlastních dětí schopen zajít. V tomto případě je řeč o lese a temnotě, která si žije vlastním životem, a ukrývá se v ní něco víc, než co si lze se zdravou dávkou rozumu představit - pro malého chlapce to může být nepředstavitelnou hrůzou.
Hodnocení
GAMES.cz
5/10
Datum recenze:
20. listopadu 2016
Recenze