Tokyo Jungle

Tokyo Jungle

Články

GDS 2013: František Fuka - Nezávislí vývojáři, naděje lidstva

Na GDS 2013 byla přednáška Františka Fuky označena jako "keynote" a zahájila celý program. My vám ji přinášíme přesně v opačném gardu - jako poslední třešničku na dortu. Faktem je, že povídání s názvem "Nezávislí vývojáři, naděje lidstva" je svým tématem přístupné opravdu komukoliv. Nejde o odbornou přednášku, ale spíše o zamyšlení nad tím, jaké hry Františka v posledních letech zaujaly a proč.

Zvířecí války v Tokyo Jungle se vrací v traileru

Co jsem to, proboha, viděl? Asi tak se bude nejeden z vás ptát po zhlédnutí tohoto videa. Na jednu stranu je tu velmi atraktivní nápad, kdy se v ruinách vylidněného Tokia v kůži zvířete snažíte přežít jak to jen jde. Buď jste lovec či lovený, samotář či smečkový tvor s druhy po boku, lev či slepice.

Postapokalyptické Japonsko v Tokyo Jungle

Mnohaletá zkušenost z japonské Tokyo Game Show mluví jasně: rok co rok se mezi všemi těmi áčkovými, béčkovými či pouze japonskými tituly objeví i něco naprosto ztřeštěného - a právě tou hrou byla letos Tokyo Jungle neboli nový odvážný projekt od Sony.

Bleskovky

  • 29. 6. 2017 - Členové PS Plus programu obdrží v červenci Until Dawn (PS4), Game of the Thrones: A Telltale Series (PS4), That's You (PS4), Tokyo Jungle (PS3), Darkstalkers Resurrection (PS3), Don’t Die Mr Robot (PS4/PSV), Element4l (PSV).  (+ video)

  • 24. 3. 2015 - Na severoamerickém PSN byl spuštěn výprodej, ve kterém lze získat mnoho zajímavých titulů (Tokyo Jungle, Surgeon Simulator, Gravity Rush, ... )za necelý dolar.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
10. října 2012
Recenze