Total War: Rome II - Hannibal at the Gates
Věková dostupnost

Total War: Rome II - Hannibal at the Gates

Články

Od Caesara k Periklovi - zhodnocení kampaňových DLC pro Total War: Rome II

Tvůrci z Creative Assembly naposledy rozšířili Total War: Rome II kampaňovým DLC Wrath of Sparta, pojednávajícím o Peloponéské válce mezi řeckými městskými státy. Jde o čtvrté velké rozšíření, které přináší novou kampaň, a když se podíváme na Wrath of Sparta nebo předchozí triumvirát Imperator Augustus – Caesar in Gaul – Hannibal at the Gates, je jasné, že určitým způsobem rozšiřují potenciál původní hry. Některá DLC jsou ale lepší než jiná a v následujícím článku se na ně podíváme zblízka.

Creative Assembly brzy představí nový díl Total War

Za čtrnáct dní bude jasné, do které části světa a historické doby se přesune strategická série Total War od studia Creative Assembly. Zatímco australská část firmy dokončuje sci-fi horor Alien: Isolation (vychází 7. října), britská centrála připravuje představení nástupce Total War: Rome II z minulého roku.

Na brány Total War: Rome II zaklepe v novém DLC Hannibal

Jako kdyby Total War: Rome II už tak nebyl plný epických střetů, povolali fachmani z Creative Assembly do hry v čerstvě oznámeném DLC "Hannibal at the Gates" i jednoho z největších soků Říma. Společně s ním dorazí i nová kampaňová mapa zaměřená na západní Středomoří a samozřejmě i paleta jednotek v čele s nezbytnými útočnými slony.