Valiant Hearts: The Great War

Valiant Hearts: The Great War

Články

Výběr deseti protiválečných her

Když střílení do nepřátel není zábava

Ubisoft si pochvaluje prodeje loňských her v čele s Far Cry 4 a Assassin's Creed Unity

Francouzskému Ubisoftu se daří. Firma zveřejnila své finanční výsledky za poslední kvartál, a i když vás nechceme nudit čísly, stojí za to se na finanční zprávu podívat. Už jen proto, že Ubisoft v ní dost jasně naznačuje, jaká pokračování se chystají, kdy co vyjde a co se z jejich pohledu povedlo. Zajímavý je pohled na tu asi největší "tradiční" značku, kterou má Yves Guillemot pod palcem: Assassin's Creed. Jak jistě víte, minulý rok to bylo poprvé, co se na trhu objevily dva velké tituly série. Jeden pro starou generaci konzolí (Assassin's Creed Rogue) a druhý pro současnou (Assassin's Creed Unity). Na první pohled se loni templářům a asasínům moc nezadařilo, ale v kontextu jde o slušný výsledek.

LEVEL 244 mluví s Davidem Brabenem i s youtubery

Na stáncích po celé České republice a na Slovensku, v elektronických distribucích Publero a Floowie a tradičně i v prodejnách JRC/Brloh se už pár hodin povaluje 244. číslo magazínu LEVEL, jehož jednotlivé výtisky už netrpělivě čekají na to, až si je čtenáři rozeberou. Chcete vědět, proč byste se měli zařadit do fronty i vy? Pár argumentů bychom určitě našli. Ať už jde o velký rozhovor s legendárním Davidem Brabenem, související obří téma o minulosti a budoucnosti vesmírných simulátorů, o detailní článek o stoupajícím vlivu a příjmech populárních youtuberů nebo o tři plné hry od českého Cinemaxu: Inquisitor, Numen a Gumboy: Tournament… Nejprve ale jedno důležité oznámení.

GamesPlay: záznam z hraní srdceryvné válečné adventury Valiant Hearts

Válečná témata obvykle zpracovávají buď strategie, nebo akční hry, ale ne adventury. Nedávno vydaná adventura Valiant Hearts od Ubisoftu je tedy čestnou výjimkou, jejíž tvůrci si navíc vybrali první světovou a ne obvyklejší druhou světovou válku. Příběhy postavené na skutečných dopisech vojáků z války spojili dohromady přes „postavu“ psa a celek vyšperkovali silně stylizovanou grafikou. Výsledkem je ...co je vlastně výsledkem vám předvede Pavel v dalším gamesplay videu.

Čtyři ve válce a pes - trailer připomíná vydání Valiant Hearts

Vývoj tematicky zajímavého projektu studia Ubisoft Montpellier s názvem Valiant Hearts: The Great War dospěl do finiše a hru si můžete v digitální verzi koupit na PC, PS3, X360, PS4 a Xbox One. Příběh čtveřice hrdinů a jednoho psa v první světovou válkou rozervané Evropě vypadá vizuálně skvěle a námětem zajímavě, ale první recenze vyvolávají otázky ohledně kvality herní složky.

Bleskovky

  • 9. 12. 2022 - Podívejte se na první trailer z pokračování Valiant Hearts

  • 25. 9. 2015 - Členové Xbox Live Gold programu získají v říjnu 2015 zdarma Xbox One tituly Valiant Hearts: The Great War a první sérii The Walking Dead. Majitelé X360 obdrží Metal Gear Solid V: Ground Zeroes a taktéž první sérii The Walking Dead.

  • 3. 3. 2015 - Členové PS Plus programu obdrží 4. března zdarma hry Oddworld: New ‘n’ Tasty, (PS4), Valiant Hearts (PS4), Papo and Yo (PS3), Sherlock Holmes: Crimes and Punishments (PS3), OlliOlli 2: Welcome to Olliwood (PS4/PSV) a CounterSpy (PS4/PS3/PSV). Vypadá to, ž

  • 10. 6. 2014 - E3: Valiant Hearts: The Great War je název kreslené puzzle adventury, která sleduje osudy čtyř postav a psa v průběhu 1. světové války.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
7. července 2014
Recenze