Vanquish
Věková dostupnost

Vanquish

Články

11 největších zklamání letošní E3

Nebylo to všechno jen růžové...

Květen s Raymanem a Metal Gearem na PS Plus a Games With Gold

Pokud stejně jako já ještě stále uháníte napříč vyprahlou pouští v Mad Max a svištíte hlavou dolů v Trackmania Turbo díky dubnovému PS Plus (případně rozséváte smrt ve viktoriánském Assassin’s Creed Syndicate a hrajete si se zapeklitým prostředím v The Witness na Xboxu), pak si koukejte pospíšit. Květnová nadílka je totiž za dveřmi.

Na PC po sedmi letech vyšla skvělá akce Vanquish od tvůrců Bayonetty

Platinum Games a SEGA se vydali na chvályhodnou cestu, na které portují své nejlepší tituly z konzolí na počítače. Po akčních titulech Nier: Automata a Bayonetta, které už mají své místo na harddiscích našich počítačů, dnes vychází akcí přetékající střílečka Vanquish, za kterou nestojí nikdo menší než tvůrce původního Resident Evil Shinji Mikami.

Platinum Games pokračují ve svém útoku na PC vydáním akce Vanquish

Začalo to s vydáním PC verze Nier: Automata, pokračovalo premiérou Bayonetty a další kousek z rodinného pokladu Platinum Games opět míří na Steam. Skvělá, dynamická, atmosférická, přesně tak by se dala popsat akce Vanquish, která vyšla původně na PS3 a Xbox 360. Využívá Havok engine, ale na PC samozřejmě můžete čekat rozsáhlé vizuální úpravy, díky nimž hra dnes nezapadne. Ale, popravdě řečeno, i kdyby vypadala jako před sedmi lety, její hratelnost ji pořád udrží vysoko mezi konkurenty.

Best of 2010: Nejlepší akční hra

Pěkně jste nám to nandali v diskusi pod vyhlášením nejlepší RPG roku, kde vám chyběl druhý díl Mass Effectu. Jak jsme již psali v odpovědích, rozhodli jsme se tuto bez diskuse skvělou hru zařadit až do vyhlášení nejlepších akčních her. Jsme si vědomi toho, že jde o kontroverzní rozhodnutí a že Mass Effect 2 je většinou herních médií považován za RPG, ale jak už jsme říkali ve Fight Clubu - je to zkrátka náš žebříček. ;-)

Bleskovky

  • 23. 4. 2018 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v květnu 2018 Super Mega Baseball 2 (XOne), Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (XOne), Vanquish (XOne / X360) a Streets of Rage (XOne / X360). (+ video)

  • 11. 9. 2017 - Neoficiálně: Hned několik obchodů zařadilo do nabídky PS4 verzi her Bayonetta, Vanquish a pack Shenmue 1 a Shenmue 2 (tento pack i pro Xbox One).

  • 30. 5. 2017 - Vyšla beta verze patche, který řeší problémy s fps v PC verzi hry Vanquish.

  • 11. 5. 2017 - Oficiálně: PC verze hry Vanquish oznámena, vyjde 25. května.

  • 10. 5. 2017 - Obrazem: Sega prostřednictvím Twitteru naznačila PC port hry Vanquish.

  • 25. 4. 2017 - Nepotvrzeno: Steam update pro titul Bayonetta přidal do adresáře Extras ikonu protagonisty z Vanquish. Vypadá to, že tím chtějí vývojáři naznačit blížící se oznámení PC verze.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
24. listopadu 2010
Recenze