Vaporum

Vaporum

Články

Slovenský dungeon crawler Vaporum: Lockdown vás vezme před události původní hry

Už jsou to dva roky od vydání krokovacího dungeon crawleru Vaporum, o který se postarali naši sousedé Slováci ze studia Fatbot Games. Protože hra bodovala u hráčů i kritiků, nemůžeme se divit tomu, že se její steampunkový svět rozvine v dalším díle Vaporum: Lockdown, který se po příběhové stránce vrátí před události první hry.

Historicky první ocenění Slovenská hra roku putuje k tvůrcům Vikings: Wolves of Midgard

Česká hra roku je už nějaký ten pátek známá, a pokud jste ještě nehráli Attentat 1942, zauvažujte o dohnání restu. Nyní už známe i Slovenskou hru roku. K předání této ceny došlo vůbec poprvé v historii v rámci herního festivalu Fest Anča Game Days v Žilině, kde ji z třinácti kandidátů vybojovala severská akce Vikings: Wolves of Midgard od Games Farm.

Pusťte se do hlubin steampunkové věže v právě vydaném slovenském dungeonu Vaporum

Scéna jako vystřižená z prvního BioShocku: vaše plavidlo ztroskotalo někde v širých dálavách oceánu, vy jste jediným přeživším, a záchrana v nedohlednu. Vaší jedinou možností je vstoupit do hlubin podivuhodného technologického výdobytku, který na tom místě na první pohled vůbec nemá co dělat. Jen vás místo podmořského města Rapture tentokrát čeká steampunková věž, a její brány se právě otevřely. Vyšel totiž slovenský dungeon crawler Vaporum.

Bleskovky

  • 3. 6. 2020 - Slovenský dungeon crawler Vaporum: Lockdown vyjde v létě

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
5. října 2017
Recenze