Akční sci-fi RPG The Surge od tvůrců Lords of the Fallen vyjde v květnu
zdroj: tisková zpráva

Akční sci-fi RPG The Surge od tvůrců Lords of the Fallen vyjde v květnu

27. 1. 2017 14:45 | Video | autor: Adam Homola |

V akčním RPG The Surge nevkročíte do svého prvního pracovního dne zrovna pravou nohou. V roli hlavního protagonisty Warrena ulehnete na speciální operační sál s tím, že vás čeká standardní implementace povinného exo-suitu. Bohužel pro vás se všechno pokazí a do útrob korporace CREO se nevrhnete za prací, ale prostě abyste přežili. S Warrenovým prvním dnem v práci pracuje i nový trailer. 

Ze hry jako takové v něm nic neuvidíte, ale hratelnost tvůrci prezentovali už vícekrát a teď je to spíše o atmosféře a stylu než o herních mechanikách. Těch pár kilo kovu, co vám zdobí tělo sice není určeno k boji, ale vy to nějak zvládnete. Podobně jako Isaacova puška v Dead Space, i zdejší exo-suit slouží k práci. Má pomáhat všem dělníkům CREO v běžných pracovních povinnostech a vy se budete muset naučit, jak ho používat k likvidaci nepřátel. 

zdroj: Archiv

Warren tak musí improvizovat, zabíjet a především získávat nové zbraně a nástroje, jinak nepřežije. Kromě dělníků a strojů vás bude chtít ze světa sprovodit i firemní umělá inteligence, přičemž hratelnost by neměl být daleko od Lords of the Fallen, což znamená, že souboje nebudou nejsnazší.

S vydáním The Surge se počítá už na květen letošního roku, a to na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Více informací plánují vývojáři zveřejnit brzy, konkrétně 1. února, kdy bychom se mohli dozvědět snad i přesné datum vydání.

Nejnovější články