Call of Duty: Black Ops 3 mění časovou exkluzivitu Xbox za PlayStation
zdroj: tisková zpráva

Call of Duty: Black Ops 3 mění časovou exkluzivitu Xbox za PlayStation

16. 6. 2015 8:55 | Video | autor: Honza Konfršt |

Pokud vás stejně jako mnohé další překvapilo, že se na konferenci Microsoftu vůbec nenachomýtl nikdo z Activisionu jen proto, aby nám pověděl něco o letošním Call of Duty, máme pro vás jednoduché vysvětlení. Série Call of Duty totiž míří se svoji exkluzivitou k Sony. Ta bude mít zřejmě identickou podporu, jako tomu bylo v případě Microsoftu – majitelé konzolí PlayStation se mohou těšit na časovou exkluzivitu u DLC balíčků s mapami a u Black Ops III bude na PS4 možnost přednostně naskočit v srpnu do multiplayerové betaverze hry.

Změna exkluzivity je rozhodně zajímavou zprávou, větší pozornost ale jistě budí fakt, že Call of Duty: Black Ops III bude prvním dílem v sérii, který nabídne kooperaci hráčů v kampani. Omezení je stanoveno na maximálně čtyři hráče a je nutné zmínit především fakt že kooperace bude možná pouze na konzolích nové generace.

Konference Sony přinesla informace zajímavé, u nového videa se však jedná spíše o klasickou každoroční ukázku nejnovějšího nástupu akce. U toho je tento ročník patrný vliv konkurence, a to například v podobě Titanfallu a jeho vojácích utíkajících po zdi. Obrázek si již ale udělejte sami:

zdroj: Archiv

Nejnovější články