Čtenářský GamesPlay – hrajeme vesmírnou simulaci X3: Terran Conflict
zdroj: tisková zpráva

Čtenářský GamesPlay – hrajeme vesmírnou simulaci X3: Terran Conflict

27. 2. 2017 16:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Vesmírná série X od Egosoftu si letos odkroutí svůj už osmnáctý rok existence. Mezi nejpovedenější díly této propracované vesmírné simulace bezesporu patří X3: Terran Conflict. Ten vyšel v roce 2008 a někteří fanoušci jej označují za nejpropracovanější část celé série. V čem tkví jeho kouzlo vám dnes v rámci čtenářského GamesPlaye předvede Pavel Dobrovský a především Martin Kopilec.

Na X3: Terran Conflict je pozoruhodný i jeho postupný vývoj po vydání. Egosoft patří mezi studia, která své tituly podporují i dlouho po vydání a tato hra nebyla výjimkou. Kontinuální updaty dostaly titul až do verze 3.0, která se zdála být konečnou, protože současně s ní v dubnu 2011 začal vývoj X Rebirth. Nakonec to ale nebyl konec updatů pro Terran Conflict. Prozatím poslední, tentokrát už beta update s číslem 3.3 vyšel v prosinci loňského roku, tedy osm let po vydání.

Samozřejmě, pokud máte na kluky ve studiu nějaké otázky, jako tradičně využijte chat u vysílání na Youtube, kam můžete psát jak dotazy, tak i komentáře, postřehy, případně nostalgické vzpomínky na desítky hodin prožitých s touto hrou.

Nejnovější články