Datadisk Monks and Mystics přidá do Crusader Kings II tajné spolky včetně satanistů
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Monks and Mystics přidá do Crusader Kings II tajné spolky včetně satanistů

23. 2. 2017 17:07 | Video | autor: Aleš Smutný |

Pokud jste se někdy chtěli stát středověkým hlasem Satana na Zemi, ambiciózním členem kultu Asasínů, nebo naopak vrchním inkvizitorem, očišťujícím křesťanství od pohůnků Lucifera, datadisk Monks and Mystics pro Crusader Kings II vám tu šanci nabídne. Co vše vás v téhle expanzi čeká, představuje na záběrech videa šéf vývoje nového obsahu Henrik Fahraeus.

Datadisk přinese do hry tajné společnosti ze všech možných náboženství a kulturních okruhů. Tajné společnosti nebudou omezené jen na proklamovaný satanismus, ale měly by obsahovat jak společensky nepřijatelné tajné spolky, tak i uskupení v rámci oficiálních organizací – třeba mnišské řády. Samozřejmě, lákavější budou méně legální spolky, kdy se kupříkladu snažíte o pád státního náboženství a prosazení svého.

zdroj: tisková zpráva

Ve videu je vidět, že s dostatkem snahy se můžete třeba stát i veleknězem Luciferova řádu, za což si odnesete stylový portrét a speciální schopnosti, související s vaším postem. Dá se však čekat, že dostat se na takový post nebude snadné. Ostatně, v tomto kontextu platí, že stejně jako v Crusader Kings II není nutné stát se tím nejlepším, ale aspoň se cíli přiblížit.

Kromě toho se v rámci rozšíření objeví i nové prvky, jako je třeba inventář, kam spadají cenné artefakty, které vám dávají bonusy, a můžete o ně jiné postavy obírat. Členové rady dostanou čtvrtou akci do svého arzenálu, což vám umožní přesnější kontrolu vašeho území.

Vydání Monks and Mystics 7. března doprovodí i velký update, který vylepší hru i pro hráče, kteří si datadisk nekoupí.

Nejnovější články