Fallout 4 datadisk Nuka-World nabízí pohodovou dovolenou v roli šéfa gangu raiderů
zdroj: tisková zpráva

Fallout 4 datadisk Nuka-World nabízí pohodovou dovolenou v roli šéfa gangu raiderů

30. 8. 2016 11:00 | Video | autor: Aleš Smutný |

Co je lepšího pro zachránce postapokalyptického světa, než se vykašlat na nekonečné nářky „tahle osada potřebuje tvoji pomoc“ a místo toho zajet do zábavního parku Nuka-World, kde se pro změnu postavíte na opačnou stranu barikády? V Nuka-Worldu se stanete šéfem jednoho z gangů raiderů a vaším úkolem je z počátečního „městečka“ obsadit všechny části obrovitého zábavního parku. Samozřejmě, nemusíte být vysloveně ďábelským šéfem neblaze proslulých nájezdníků, ale když už jste na dovolené, proč nepopustit uzdu svému vnitřnímu ničiteli?

Jak ukazuje video níže, Nuka-World se skládá z několika rozdílných částí, ať už jde o futuristickou vizi světa (která prokazuje, že si nesmíte budoucnost malovat moc růžově), nebo svatostánek věnovaný Nuka Cole, který působí s obřími lahvemi a páchnoucími stokami správně apokalypticky.

Kromě několika typů gangů od trochu nepříčetných až po opravdu hodně nepříčetné se samozřejmě objeví nové úkoly, nepřátelé a zbraně. Kromě toho, že se místním obyvatelům podařilo proměnit Nuka Colu ve zbraň, je asi nejpůsobivější pingpongová pálka. Ta jde samozřejmě jako každá zbraň modifikovat a tak na ni přimontujete míček, posléze opravdu děsivě vypadající míček s ostny a nakonec i Nuka modifikaci, která z pálky udělá nekompromisní biotechnologickou zbraň na potírání všech a všeho. Prostě prázdninový relax v zábavním parku, kde vás chce pořád někdo zabít.

Nuka-World vychází dnes na PC, PS4 a Xbox One, čímž i končí série DLC pro Fallout 4.

zdroj: Archiv

Nejnovější články