Fandové Warhammer 40K si mohou koupit vstup do alfa testu diablovky Inquisitor – Martyr
zdroj: tisková zpráva

Fandové Warhammer 40K si mohou koupit vstup do alfa testu diablovky Inquisitor – Martyr

13. 2. 2017 10:44 | Video | autor: Aleš Smutný |

Neocore Games spustili uzavřenou alfu své diablovky ze světa Warhammer 40,000, která kromě jeho názvu nese i podtitul Inquisitor – Martyr. Dostanete se do ní skrz The Founding, což znamená, že si prostě koupíte jednu z verzí hry v jejich digitálním obchodu. Ta nejlevnější vás vyjde na 40 dolarů a v jejím rámci dostanete samozřejmě hru, přístup do alfy i bety a jméno v credits. Spuštění této alfy doprovází i nový trailer.

Je třeba zdůraznit, že aktuální beta má k finální hře opravdu hodně daleko. Jde o několik misí, předvádí spíše rámcový koncept, postavy nemají ani všechny schopnosti a samotné mise jsou kratičké. Už v nich ale funguje, alespoň zčásti zničitelnost prostředí. Nicméně ta, stejně jako souboje, mise, systém zisku kořisti ještě musí být dokončené, a to i na základě ohlasů na Founding fázi.

Neocore Games se úmyslne v tomto okamžiku vyhýbají early accessu na Steamu, protože nechtějí hru prodávat široké veřejnosti, ale mít v alfě menší počet hráčů, kteří ví, že by si hru tak či tak pořídili a ví, do čeho jdou a tedy poskytnou relevantní feedback. Ostatně, od toho se bude odvíjet i vydání plné verze hry. Momentálně mají Neocore Games stanovený jako cíl třetí čtvrtletí tohoto roku, ale pokud bude třeba, klidně vydání posunou.

zdroj: Archiv

Pokud jste už viděli trailer výše, nejspíše vás zarazilo, že v něm zase není nic ze samotné hry. Nicméně, tvůrci nijak nelimitují nahrávání videí na Youtube, takže už jde najít několik záznamů hraní, které celkem dobře ukazují základy hry. Na jeden z nich se můžete podívat pod článkem. Je vidět, že jde opravdu o rozpracovanou hru, ale potenciál je zřejmý už teď.

Prostředí má ten správný „čtyřicítkový“ styl a i když jsou animace ještě dost hrubé, takový Hellbrute vypadá vážně dobře, podobně jako váš inkvizitor a jeho hlášky „Purge the Unclean!“ pomáhají doladit atmosféru. Myslím, že tento výlet do temné budoucnosti by se mohl povést. Warhammer 40 000 Inquisitor – Martyr vyjde na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články