Hororová střílečka Inner Chains předvádí zlepšený soubojový systém
zdroj: tisková zpráva

Hororová střílečka Inner Chains předvádí zlepšený soubojový systém

7. 3. 2017 16:22 | Video | autor: Adam Homola |

Groteskní a řádně temný svět připravované hry Inner Chains se připomíná v novém traileru, respektive záběrech z hraní. Nové video se soustředí primárně na souboje, které patřily během posledních měsíců k hlavním herním prvkům, jimž se věnovali vývojáři. Pokrok si můžete ostatně porovnat sami s videem z minulého roku.

Tvůrci ze studia Telepath’s Tree se v novém videu chlubí právě zlepšením soubojového systému. Všimnout si tak můžete lepších animací všech nepřátel, nových zvukových efektů i obecně propracovanější grafické stránky. Při pohledu na gameplay video z loňska působí, v porovnání s tím aktuálním, nepřátelé i prostředí poněkud strnule.

Vývojáři zapracovali také na větší vizuální pestrosti nepřátel a některým přidali speciální pohyby a vůbec unikátní chování, které by je mělo dostatečně odlišit. Někdo tak na vás může překvapivě skočit ze zálohy, někdo bude bleskově rychlý, zatímco někdo zase pomalejší.

zdroj: tisková zpráva

Inner Chains tak roste jen do krásy a zlepšuje se. Kdy hra vyjde zatím pořád nevíme, nicméně to má být "brzy" a bude to na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články