Need for Speed představuje pět cest, jak se stát legendou ulic
zdroj: tisková zpráva

Need for Speed představuje pět cest, jak se stát legendou ulic

4. 9. 2015 12:10 | Video | autor: Aleš Smutný |

Jak už víme, další díl Need for Speed se zaměří na undergroundovou scénu a najdete v něm i mentory v podobě reálných legend této kultury. Na novém videu se vám představí pětice přístupů, jež budou zvyšovat vaší reputaci a na něž se můžete (ale nemusíte) specializovat během své kariéry. Ostatně, na konci traileru sami uslyšíte, že nemusíte být jezdcem, který vyniká v jednom odvětví, ale klidně zkombinujete všechny dané styly.

Prvním je rychlost, kde reputaci zvyšujete jasnou, rychlou, efektivní jízdou, při níž cílem profrčíte před všemi ostatními. „Mentorem“ pro tento styl je Magnus Walker. Styl má pod palcem Ken Block a pokud rychlost byla o ryzí efektivitě, styl je o efektnosti. Drifty, skoky, donuty, prostě vyjádření vašeho řidičského mistrovství skrze jízdu, na níž se dobře dívá.

Build, tedy konstrukce, se z velké části neodehrává na silnici, ale v garáži. Zde popustíte uzdu svému konstruktérskému a designérskému já ve snaze přijít s co nejoriginálnějším, nejkrásnějším a nejzajímavějším vozem. Dohlížet na vás přitom možná bude Nakai-san. Crew, u níž ducha zosobní parta Risky Devil bude hlavně o týmovém stylu, souhře, prostě všem, co zidealizovaně představuje populární akční série Rychle a zběsile.

Poslední metodou pak je Outlaw, tedy jízda ani ne tak na hraně, jako daleko za hranou zákona. Body jsou tu počítány za riskantní jízdu, střety s policií, riskantní manévry a vše, z čeho zástupci Besipu dostávají infarkt. Tento styl zastupuje Morohoši-san. Need for Speed vyjde 3. listopadu na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články