První trailer z Dead Space
zdroj: tisková zpráva

První trailer z Dead Space

27. 10. 2007 15:15 | Video | autor: Redakce Games.cz |

O lekavé momenty, kdy nějaká mrcha nenadále seskočí ze stropu kosmické lodi, tu rozhodně nebude nouze.

V pořadu GameHead si dnes odbyly premiéru pohyblivé obrázky ze sci-fi survival hororu Dead Space od EA studia Redwood Shores. Jeho dějištěm je typická kosmická loď VSG Ishimura, jejíž tisícihlavá posádka se zredukovala na jedinou osobu (=vás). Sledujíc, jak v okolním vzduchoprázdnu pomalu plují mrtvoly a vesmírné odpadky, přijdete navíc o možnost vyslat SOS signál.

Když pak baterka přimontovaná na zbrani v third-person pohledu kamery skenuje všechny ty temné koridory s blikajícími zářivkami, je jasné, že jsou opuštěné jen zdánlivě. S lekavými momenty, kdy nějaká mrcha nenadále vstane ze země, vyskočí ze stropu nebo vystrčí chapadlo zpoza rohu, se ke konci traileru doslova rozthrne pytel. Při těchto jatkách s plasticky vyhlížejícími kapkami krve to vzhledem k bleskovému střihu chce mít připraven palec na mezerníku, abyste stihli odhalit ty drobné rozdíly oproti podobnému Doomovi III.

zdroj: Archiv


Dead Space trailer - stažitelná verze (37 MB, HD, mirror)

Dead Space vyjde koncem příštího roku pro X360, PS3 a podle informací z FAQ, jež EA nedávno poskytli novinářům, nakonec i pro PC. Více se o hře dočtete v našem zářijovém preview a předešlých článcích.
zdroj: GT

jd

Nejnovější články