První záběry ze sci-fi RPG The Surge připomínají Lords of the Fallen
zdroj: tisková zpráva

První záběry ze sci-fi RPG The Surge připomínají Lords of the Fallen

4. 3. 2016 18:19 | Video | autor: Adam Homola |

Tvůrci Lords of the Fallen ze studia Deck13 předvedli webu PC Games Hardware své nadcházející akční RPG The Surge. To se bude, na rozdíl od jejich předchozí hry, odehrávat v dystopické budoucnosti na Zemi, kdy na tom lidstvo není moc dobře. Svět je plný robotů k homo sapiens nevraživých, a tak si na sebe jako zachránce lidstva navléknete exoskelet a jdete do akce.

První záběry z hraní nejsou nijak zvlášť uhlazeným představením hry a vidíme v podstatě jen souboje. V nich si lze všimnou občasného použití zpomalení času a chvílemi i efektní choreografie. Hlavní hrdina se totiž zrovna ohání motorovou pilou a tak dojde i na slíbené řezání končetin, či rovnou rozpůlení celého trupu.

Některé pohyby a vůbec přístup k soubojům by mohl chvílemi připomínat Dark Souls, či jí inspirované Lords of the Fallen, pokud zůstaneme u produkce studia. Nakolik bude The Surge jen sci-fi verzí série Souls a nakolik autoři zakomponují nové herní prvky a nápady vycházející z futuristického zasazení, uvidíme až příští rok. I proto berte první záběry ze hry s rezervou, aktuální pre-alfa verze má do konečně podoby hry daleko. Deck13 plánuje hru vydat na PC, PS4 a Xbox One někdy v roce 2017.

Nejnovější články