Scalebearer z Quake Champions drtí nepřátele jen vahou svého těla
zdroj: tisková zpráva

Scalebearer z Quake Champions drtí nepřátele jen vahou svého těla

17. 3. 2017 10:27 | Video | autor: Adam Homola |

Uzavřená betaverze Quake Champions se blíží a Scalebearer je (vedle nedávno představené Nyx) jedním z hrdinů, které si v ní budete moct vyzkoušet. Scalebearer teď dostal nový profilový obrázek a hlavně video, v němž se můžete na jeho aktivní i pasivní schopnost podívat v pohybu. S tímhle hrdinou se nebudete, na rozdíl od Nyx, nijak schovávat, a naopak půjdete po nepřátelích střemhlav. Někdy doslova.

Aktivní schopností Scalebearera je Bull Rush. Tu jsme mohli vidět už v úplně prvním videu a teď nám ji vývojáři představují i v novém traileru. Bull Rush je dlouhý výpad dopředu, v podstatě běh, během kterého Scalebearera jen tak nezastavíte a jeho nezastaví ani v cestě stojící hrdinové. Pokud se mu totiž připletete pod nohy, bude z vás jen mastný flek.

Jeho pasivní schopností je Heavyweight, kdy Scalebearer využívá svou váhu k rozdrcení nepřátel. Quake Champions sice není tak „prostorová“ akce jako třeba LawBreakers, ale pořád tu máte dostatek ramp, říms, balkonů, skákacích plošin a podobných věcí, u kterých si prostě musíte hlídat nejen záda, ale taky všechno, co se děje nad vámi.

zdroj: tisková zpráva

A i kdyby nebyla v okolí žádná skákací plošina, můžete se Scalebearerem udělat starý dobrý rocket jump a dopadnout na nepřítele. Výsledek bude podobný jako v případě Bull Rush – mastný flek. Uzavřená beta bohužel ještě datum spuštění nemá, ale přihlásit se do ní můžete na oficiálním webu hry.

Nejnovější články