Stealth akce Styx: Shards of Darkness představuje kooperativní režim
zdroj: tisková zpráva

Stealth akce Styx: Shards of Darkness představuje kooperativní režim

5. 3. 2017 8:40 | Video | autor: Adam Homola |

Stealth akce Styx: Master of Shadows dostane už za necelé dva týdny pokračování, kde nebudete muset být na všechno sami. Ve Styx: Shards of Darkness sice pořád hrajete za malého zákeřného goblina, ale pokud budete chtít, můžete si k sobě vzít parťáka. To otevírá dveře spoustě nových možností, ale ruku v ruce s tím se také zvyšuje riziko odhalení.

Nicméně dobře sehraná dvojice se něčeho takového bát nemusí, protože jak ukazuje nově vydaný trailer, víc hlav víc ví. Váš parťák nebude mít nijak omezený repertoár možností, a tak můžete oba dva běhat, skákat, schovávat se, lézt, chystat pasti, zabíjet a vtipkovat.

Kooperace ve Styx: Shards of Darkness navíc nefunguje na bázi odděleného režimu, ale jde o drop-in/drop-out systém. Kdykoliv tak můžete do vaší rozehrané hry pozvat kolegu a začít zabíjet nepřátele společně.

zdroj: tisková zpráva

A klidně si u toho můžete mumlat pod vousy stejné hlášky s popkulturními narážkami na Star Wars, Pána Prstenů, Toy Story a další, jak to dělají protagonisté přiloženého videa. Styx: Shards of Darkness vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One už 14. března.

Nejnovější články