The Elder Scrolls Online se chlubí videem z chystaného datadisku Morrowind
zdroj: tisková zpráva

The Elder Scrolls Online se chlubí videem z chystaného datadisku Morrowind

23. 2. 2017 11:46 | Video | autor: Václav Pecháček |

To, že vás další rozšíření MMORPG The Elder Scrolls Online zavede do provincie Morrowind, domoviny temných elfů, je už v zainteresovaných kruzích dávno známo, a tak bylo jen otázkou času, než se objeví nějaký ten gameplay trailer. Hle, čas nadešel! Pokud máte náladu na zamračené Dunmery, obří pyramidy, výbuchy magie, náznak zlověstného příběhu a taky na návrat dobře známé hrůzy shůry, vyhraďte si dvě minutky času a dívejte se.

Zaprvé, Cliff Raceři jsou zpátky. Neskutečně otravní rádoby pterodaktylové, neustále se respawnující a neuvěřitelně agresivní, jsou i po patnácti letech noční můrou všech hráčů The Elder Scrolls III: Morrowind. Snad se tvůrcům tentokrát podařilo vychytat rychlost jejich rozmnožování, protože jinak se navzdory trailerovému sýčkování celá provincie nemusí ani tak obávat nebezpečí z hlubin, ale spíš otevřeného nebe.

zdroj: Archiv

Třetí Elder Scrolls zůstává jedním z nejoblíbenějších dílů série (nebo možná tím vůbec nejoblíbenějším?), a tak bych se vůbec nedivil, kdyby chystaný datadisk přitáhl zpátky do Tamrielu celé davy nostalgických fandů odhodlaných rozmlátit palcátem nějaké ty hořící obry, dwemerské konstrukty a jiné přiměřeně epické nepřátele. Ale můžete se vsadit, že do 6. června ještě vyjde pěkných pár videí, která vám pomůžou v rozhodnutí, zda ve Vvardenfellu a okolí utopit dalších pár set hodin.

Nejnovější články