Trailer na Ghost Recon Wildlands pojednává o zvědavé kočce honící laserový zaměřovač
zdroj: tisková zpráva

Trailer na Ghost Recon Wildlands pojednává o zvědavé kočce honící laserový zaměřovač

6. 1. 2017 13:49 | Video | autor: Václav Pecháček |

Chystaná taktická střílečka Ghost Recon: Wildlands, podobně jako ostatní hry v sérii, vypráví o skupině elitních zabijáků za nepřátelskými liniemi, kterou nezastaví ani celá armáda. Jenže jak je vidět z nového hraného traileru, občas může způsobit neplechu i obyčejná bílá kočka, které se zalíbí pohyblivá tečka z laserového zaměřovače odstřelovací pušky.

Kočka pronásleduje laser, její majitelé hrají karty, a vzdálený sniper se připravuje zmáčknout spoušť. Vtipná situace, taková, na kterou ve hře stoprocentně nenarazíte. Z videa ovšem rozhodně plynou nějaká ta ponaučení. Zaprvé, když váš kocour dělá psí kusy, položte karty a běžte se podívat z okna. Zadruhé, nikdy nezapomeňte, že kočky jsou bezcitná stvoření, která ani nenapadne truchlit, když vám někdo prostřelí hlavu.

Wildlands značku Ghost Recon přesouvají do otevřeného světa bolivijského pralesa plného nebezpečných drogových gangů, takže si z chladnokrevné vraždy tří neozbrojených lidí nedělejte moc těžkou hlavu. Určitě si to zasloužili, no fakt. Stejně jako kočička, která teď umře hlady. Není nad to, hrát za opravdové dobráky. Hra vychází 7. března.  

zdroj: Archiv

Nejnovější články