V hororu Friday the 13th můžete obětem drtit hlavy, sekat končetiny, trhat čelisti...
zdroj: tisková zpráva

V hororu Friday the 13th můžete obětem drtit hlavy, sekat končetiny, trhat čelisti...

13. 3. 2017 14:40 | Video | autor: Adam Homola |

Primárně (ale nejen) multiplayerová hororová akce Friday the 13th nebude pro děti, což vývojáři připomínají nově vydaným trailerem. V něm si užijete záběrů na Jasona až až, ale především dojde na různé způsoby zabíjení nevinných obětí. Jason nemá k dispozici jen mačetu nebo sekeru, ale také své vlastní ruce.

S nimi může udělat do nebožáka regulérní díru a kultovní vrah zvládne i trhat spodní čelisti. Různá zabití zde chvílemi vypadají jako něco z Mortal Kombatu, kde se ostatně Jason také svého času ukázal. Vedle nechutností ukáže nový trailer také některé nové lokace, či jiné části už viděných lokací, a to všechno za doprovodu a intra jako z osmdesátkové VHS kazety.

Friday the 13th uspěla svého času na Kickstarteru jako multiplayerová hororová akce, nicméně časem jsme se dočkali také potvrzení singleplayeru. Jakkoliv nejspíš nepůjde o žádnou epickou příběhovou kampaň, měl by singleplayer nabídnout několik misí převzatých přímo z filmů, plus se počítá i s hrou proti botům.

zdroj: tisková zpráva

Fanoušky filmové série jistě potěší, že Jason nebude ve hře jen jeden. Zahrát si budete moct za jeho několik různých verzí, včetně těch z filmů Friday the 13th, Part II, Friday the 13th, Part III, Friday the 13th, Part VI: Jason Lives, Friday the 13th, Part VII: New Blood, Friday the 13th, Part VIII: Jason Takes Manhattan, a nakonec Jason Goes to Hell: The Final Friday.

Multiplayerové části hry se dočkáme ještě letos s tím, že singleplayer bude k mání v létě tohoto roku. Hráči, kteří si Friday the 13th předobjednali, dostanou singleplayer zadarmo. Pokud byste si chtěl hru zakoupit už teď, bude vás to stát 40 dolarů, ale dostanete jak multiplayer, tak singleplayer, jak oznámili vývojáři na Steamu.

Nejnovější články