Za nitky událostí v Mafia III tahají na pozadí kněz a agent CIA
zdroj: 2k Games

Za nitky událostí v Mafia III tahají na pozadí kněz a agent CIA

27. 8. 2016 14:00 | Video | autor: Adam Homola |

Sérii videí o různých aspektech Mafia III tvůrci pro tuhle chvíli končí krátkým videem o mentorech hlavního hrdiny Lincolna Claye. Vývojáři doposud představili všechny klíčové postavy a v následujícím videu došlo i na tajemnou dvojici, která bude v pozadí tahat za nitky. Clay se totiž do jisté míry ovlivnit nechá a kněz i agent CIA budou mít skrze svůj vliv na hlavního hrdinu i vliv na osud města New Bordeaux.

Prvním mentorem je černošský kněz otec James Ballard, který Clayovi nabízí spásu a v rámci příběhu figuruje v roli jakéhosi adoptivního otce. Protože jak známo už z prvních trailerů, Lincoln Clay o svoji rodinu přišel, a jako sirotek tak k Ballardovi do jisté míry vzhlíží a nechá si poradit.

John Donovan stojí na druhé straně mince a někdy i zákona. Je to totiž agent CIA, kterému ale Clay věří. Oba spolu totiž sloužili ve Vietnamu, a i když ho Donovan do pomsty někdy trochu tlačí, Clay mu naslouchá.

zdroj: Archiv

Největší nálož videí tak máme společně s Gamescomem za sebou, ale tím vývojáři z Hangar 13 jistě nekončí. Mafia III vyjde 7. října a to na PC, PlayStation 4 a Xbox One a dalších videí se v mezičase ještě jistě dočkáme.

Nejnovější články