WRC 6

WRC 6

Články

Microsoft odhalil lednovou čtveřici titulů pro předplatitele Games with Gold

Člověk se chce soustředit na aktuální dárky, které se už za pár dní objeví pod našimi jehličnany, a Microsoft už myslí na další měsíc. Další rok xboxového předplatného Games with Gold odstartuje poměrně slušně, tak doufejme, že mu tempo vydrží. Nabídka PlayStationu by se podle tradice měla odhalit poslední středu v měsíci, tedy příští týden, ale uvidíme, jestli Sony oznámení kvůli Vánocům neodloží.

Rallye závody WRC 6 vychází pro PC a konzole

Letošní rallye závody WRC 6 se chlubí oficiální licencí World Rally Championship pro sezónu 2016 a od dnešního dne jsou i v prodeji. Hra vyšla na PC, PlayStation 4 a Xbox One a seženete ji za 40 eur. WRC 6 se snaží být realistickou simulací rallye a nabízí nejznámější tratě světa.

Rally závody WRC 6 nabídnou hraní ve split-screenu

Chystané rally závody WRC 6 vyjdou už příští měsíc a přijdou s oblíbenou funkcí, která se na současné generaci konzolí ve WRC hrách ještě neobjevila. Řeč je o režimu split-screen, tedy možnosti hrát ve dvou lidech na jednom zařízení a jedné obrazovce, což je funkce, která v hrách bohužel už není tak běžná a přitom se skvěle hodí na hraní s kamarádem. Oznámení doplnili vývojáři ze studia Kylotonn také ukázkou toho, jak bude split-screen ve hře fungovat.

První trailer na WRC 6 láká na ostré zatáčky a rozdílné mapy

Rally závody WRC 6 se dostaví letos v říjnu a tak je, po jejich květnovém oznámení, nejvyšší čas na první trailer. Video je sice krátké, ale ve zpomalených i normálních záběrech se zaměřuje na ty nejsilnější závodní momenty: rychle projeté zatáčky, smyky, skoky a těsná minutí svodidel.

Rally závody WRC 6 budou stavět na připomínkách a nápadech fanoušků

Zhruba rok po pátém dílu vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One čerstvě oznámené rallye WRC 6. Oficiální hra FIA World Rally Championship bude stavět na základech pětky způsobem, který by měl potěšit fanoušky minulého dílu. Vývojáři totiž hned na úvod zdůrazňují, že šestka bude vedle zkušeností týmu těžit především z názorů a připomínek hráčů. Tvůrci prý osm měsíců nedělali nic jiného, než že sbírali, analyzovali a zpracovávali názory hráčů WRC 5.
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
19. října 2016
Recenze