A Story About My Uncle
Věková dostupnost

A Story About My Uncle

Články

Fight Club #179 HD: LEVEL UP!

Termín přímého přenosu natáčení Fight Clubu #179 se sice kryl se zápasem českých hokejistů proti Itálii, ale ani to nám nemohlo zabránit, abychom si na hodinku sedli a probrali nejdůležitější události ze světa her za uplynýlý týden. Spolu s Pavlem Dobrovským se ve 179. díle Fight Clubu překřikovali Martin Bach, Lukáš Grygar a Petr Poláček a řeč byla mimo jiné i o plánovaném prodeji Xbox One bez kinectu.

First-person plošinovka A Story About My Uncle přihopsá ještě v květnu

Coffee Stain Studios jsou slavnější než kdy jindy kvůli Goat Simulator, který vznikl náhodou vedle hlavního projektu - nenásilné plošinovky A Story About My Uncle, která vyjde 28. května, a podle nového video by mohla nabídnout originální zážitek.

Plošinovka z pohledu vlastních očí A Story About My Uncle má teaser

O sympatické genezi titulu A Story About My Uncle už psal před pár týdny Adam. Ale ve zkratce – v roce 2012 šlo o projekt skupinky švédských studentů, který fungoval jen na bázi prototypu. Sklidil ale takový úspěch, že se proměnil na hru, tedy budoucí hru, která by se měla objevit i na Steamu.

A Story About My Uncle mixuje first person pohled, puzzle a plošinovku

Máme tu další studentský projekt, který se vymanil ze “školních lavic” a bude z něj plnohodnotná hra. A Story About My Uncle udělala hrstka studentů v roce 2012 na Södertörn University ve Švédsku - hra byla dokonce nominována na Game of the Year ve Swedish Game Awards 2012. Tehdy to byl ovšem malý prototyp, který se proměnil na hru a vyjde na Steamu. Devět studentů se totiž rozhodlo založit vlastní herní studio Gone Norh Games.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
4. srpna 2014
Recenze