A Total War Saga: Thrones of Britannia

A Total War Saga: Thrones of Britannia

Články

VIDEO: Který díl Total Waru je nejlepší?

Patnáct kandidátů, jeden vítěz

Je spojení středověku a počítačových her ideální?

Středověk a videohry. Teoreticky by toto spojení mělo fungovat, a to přímo skvěle. Vždyť videohry jsou jako dělané pro exkurze „jinam“. Můžete se v nich podívat do jiné země, na jinou planetu, do jiné galaxie. Můžete se vydat do jiné časové roviny. Nebo alespoň můžete dělat něco, co by vám v reálném světě vyneslo přinejmenším doživotí a nejspíš i funus. A středověk je přeci tak oblíbený, byť často zprofanovaný romantizovanými představami. Takže je zcela logické, že máme spoustu her, které nás do středověku vezmou. Jenže... my je nemáme.

Fight Club #373: Jen houšť a větší hry!

373. díl podcastu Fight Club byl takový hezky variabilní. Probereme klasické hry, netradiční hry i věci, které se dějí v herním průmyslu. Zástupce těch tradičních her máme hned dva. První je Total War: Thrones of Britannia, které si zahrál Vašek a rád se s vámi podělí o své zkušenosti.

GamesPlay – hrajeme strategii Total War Saga: Thrones of Britannia

Nová Total War Saga: Thrones of Britannia ve Vaškovi žádné velké nadšení nevzbudila, jak se dozvíte v jeho recenzi, ale zároveň to taky není žádná katastrofa. Ba naopak – pro milovníky éry Britských ostrovů obležených vikinskými dobyvateli to může být právě ta epická strategie, na kterou čekají. Zjistit to můžou jednoduše tak, že se podívají na náš GamesPlay, kam kromě pana V. zasedne i Aleš.

Nové hry, které vychází v tomto týdnu

Další týden představuje opět žánrový mix, v němž se střídají velké i malé hry, akční i strategie. Ti, kterým už chybí historický Total War by měli zpozornět, protože se válečné výlety do historie vrací v Thrones of Britannia z raného středověku. Ale nejde o jediný zajímavý titul, což se už dozvíte z našeho videa, které jako vždy sestříhal a namluvil Honza Vondrášek.

Bleskovky

  • 30. 8. 2018 - Pro Total War Saga: Thrones of Britannia vychází obzvlášť krvavý přídavek Blood, Sweat and Spears spolu s trailerem.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
2. května 2018
Recenze