Ace Combat 7: Skies Unknown
Věková dostupnost

Ace Combat 7: Skies Unknown

Články

Ace Combat 7 umí člověku nádherně lézt do zadku

Ohromné množství počítačových her si dává za cíl jediné: Máte se při jejich hraní cítit hustě, drsně, jako největší hrdinové na světě. „Hahá, tumáš, démone! Proti mně nemáš naději!“ honí se vám hlavou, když brokovnicí kosíte monstrum za monstrem, i když by vám ve skutečnosti zpětný ráz takového kvéru urval rameno. No prostě skvělý pocit. Ale snad žádná hra mě nedokázala tak skvěle vychválit, tak moc mi uměle zvednout sebevědomí, jako Ace Combat 7.

Fight Club #410: S rezidentním expertem Davidem Rynešem

Fight Club začínal (plánovaně!) s menším zpožděním, ale z dobrého důvodu, a tím důvodem nebyl nikdo jiný než David Ryneš, kterého můžete znát jak z některých našich GamesPlayů, tak z předchozích Fight Clubů. David hraje prakticky všechno, ale tentokrát jsme si ho pozvali především kvůli Resident Evil 2, z nějž se vyklubal velký hit.

Ace Combat 7 za pár dní přinese „bolest a strach“

Stíhačky jsou na obzoru a brzo zahájí palbu, jak připomíná nový trailer na Ace Combat 7: Skies Unknown. Do startu z paluby letadlové lodi zbývá už jen pár dní a já bych vám na tomhle místě milerád zprostředkoval nějaké první Alešovy dojmy z hraní, ale on si včera bohužel omylem stáhl remaster Ace Combat 5. Takže si musíte vystačit s oficiálním videem.

Už i Ace Combat 7: Skies Unknown dostává battle royale

I když nejsem kovaným pilotem ve stíhačkové sérii Ace Combat, multiplayerový mód battle royale jsem zde opravdu nečekal. Ale taková už je zkrátka realita posledních let. Nicméně se neděste. Ve výsledku vlastně o žádný battle royale nejde. Aspoň ne v podobě, kterou proslavilo PUBG a Fortnite.

Co si v roce 2019 rozhodně chceme zahrát - redakční anketa

Rok 2018 je u konce a my ho postupně hodnotíme v naší sérii Best of článků. Ale přece nebudeme pouze lpět na minulosti, když se před námi otevírá dalších 12 měsíců plných skvělých her! Každý jsme vybrali tři tituly, od kterých toho letos očekáváme nejvíc a které nám v žádném případě neuniknou. Loni jsme se párkrát pěkně sekli, třeba v případě The Crew 2 (Adame), Vampyr (Vašku) a BattleTech (Aleši). Snad letos budeme mít šťastnější ruku.

Bleskovky

  • 26. 5. 2022 - Premiéru filmu Top Gun: Maverick doprovází tematický obsah ve hrách Microsoft Flight Simulator a Ace Combat 7

  • 24. 10. 2019 - Nové DLC pro Ace Combat 7: Skies Unknown přidává Anchorhead Raid.

  • 22. 8. 2018 - Ace Combat 7: Skies Unknown dolétne na Xbox One a PS4 18. ledna, PC hráči se dočkají 1. února. (+ trailer)

  • 25. 8. 2017 - Video: 15 minut gameplay záběrů z GamesCom demoverze hry Ace Combat 7: Skies Unknown (PS4).

  • 30. 6. 2017 - Ace Combat 7 vyjde zatím pouze pro PSVR, majitelé ostatních zařízení se dočkají možná někdy v budoucnu.

  • 12. 6. 2017 - Video: Ace Combat 7 se na E3 2017 blýsknul trailerem, který se zaměřuje na pozadí příběhu hry. Do obchodů se ovšem titul dostane až v roce 2018.

Hodnocení čtenářů:
70/100