Age of Empires
Věková dostupnost

Age of Empires

Články

LEVEL #316: Roadtrip po mexicku

Nové číslo herního magazínu LEVEL se věnuje NFT

GamesPlay - hrajeme remaster Age of Empires: Definitive Edition

V každém případě to je návrat legendy. Ale bude to návrat se štítem, nebo na štítu? Na zoubek Age of Empires: Definitive Edition se podívá Vašek, který se s vámi už podělil o nepříliš nadšené dojmy z hraní a teď pracuje na recenzi, a Adam, kterého bavily všechny díly série. Jak kluci dopadnou proti umělé inteligenci, v multiplayeru nebo v nezvykle těžkých kampaních?

Age of Empires: Definitive Edition je tady, přináší s sebou skvělou grafiku i nový soundtrack

Z bety Age of Empires: Definitive Edition, remasterované verze slavné strategie z roku 1997, jsem příliš nadšený nebyl, jak se můžete přesvědčit v mých dojmech z hraní. Ale dnes nastává čas na reparát. Vyšla plná verze, která už snad nebude trpět porodními bolesti, například nespolehlivou AI či neustálými lagy, a místo toho nabídne graficky vymazlený zážitek, který veteránům připomene krásné doby dávno minulé.

Jízdní řád na další týden – Metal Gear či Age of Empires

Minulý týden se přes nás převalila cunami v podobě Kingdom Come a už je tedy čas vyhlížet další hry, protože koření musí proudit a hry musí vycházet. Ani tento týden vás nezklame, protože se vrací jak velké značky (byť v ne až tak tradičním balení), tak i debutují méně nápadné tituly, ze kterých možná značky budou. Jako každý týden pro vás Jízdní řád sestříhal a namluvil Honza Vondrášek.

DLC

Age Of Empires: The Rise Of Rome
Age Of Empires: The Rise Of Rome
Strategie
PC, MAC
31. říjen 1998

REMAKE

Hodnocení čtenářů:
90/100