Age of Empires III: The Warchiefs

Age of Empires III: The Warchiefs

Články

Po stopách bývalých vývojářů z Blizzardu - kam odešli a co vytvořili

Co mají společného hry Wildstar, State of Decay, Guild Wars, God of War, Firefall, Hellgate: London a Torchlight? Na první pohled nic. Jde o hry odlišných žánrů a od různých vývojářů i vydavatelů, každá vyšla v jiném roce a byla jinak úspěšná či neúspěšná. Přesto je spojuje jedna důležitá věc. Stojí za nimi tvůrci, co prošli Blizzardem. Za 23 let fungování Blizzard opustily desítky vývojářů. Někteří následovali příklad spoluzakladatele Allena Adhama a šli úplně mimo herní průmysl (Adham odešel v roce 2004 do hedgeových fondů), ale jiní u řemesla zůstali. Založili vlastní studia a pokusili se prorazit na vlastní pěst. U příležitosti nedávného oznámení odchodu Roba Parda se tedy vydáme po stopách význačných "uprchlíků" z Blizzardu a jejich projektů.

Age Of Empires - stručný průvodce historií slavné série

Série Age Of Empires si za dobu své existence vydobyla nezastupitelné místo na scéně kvalitních real-time strategií, a přestože v době svého vzniku nepřinášela vlastně téměř žádnou inovaci, šlo jen o malou vadu na kráse. Právě vycházející (úterý 16. srpna) pokračování s názvem Age Of Empires Online je jen logickým vyústěním celé řady úspěšných dílů, vstupující zcela oprávněně do světa online titulů.

Age of Empires III: WarChiefs - dojmy

Nový svět se opět otřese v základech. O svůj kontinent se budou tvrdě bít Aztékové, Siuxové a Irokézové. Právě posledně jmenovaným indiánským kmenem jsme se stali v preview-verzi datadisku a k exkluzivním dojmům přikládáme dvě in-game videa!
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
5. listopadu 2006
Recenze