AI War II

AI War II

Články

Nažhavte mozkové buňky a laserové věže, AI War II opouští early access

Lidstvo skomírá na poslední planetě a jeho osud je zbytku vesmíru v podstatě lhostejný. Velcí hráči kosmu mají jiné věci na práci – například jít si po krku – a na zbytkovou existenci dávno překonaného druhu se nemají čas ohlížet. Na vás bude s tímto nelibým poměrem sil něco udělat. Generálské křeslo v AI War II už čeká.

Pokračování realtimové strategie AI War začíná svůj půlrok v early accessu

Pokud holdujete sci-fi strategiím, ve kterých vás chytrá umělá inteligence přečísluje hned několikrát a z vaší strategie se tak chtě nechtě stává „tower defense“, pak byste měli v případě AI War II zpozornět. Jsou to totiž její hlavní devízy. Vyzkoušet si ji můžete už teď v early accessu, plná hra dorazí ve druhém kvartálu příštího roku.

Druhý díl realtime strategie AI War nabídne opravdu chytrou umělou inteligenci

Pokud jste o sci-fi strategii AI War: Fleet Command z roku 2009 neslyšeli, pak vězte, že se jedná o zajímavý koncept realtimové strategie kombinující prvky 4X strategií a tower defense. Hráči v ní čelili AI protivníkům s mnohem větší flotilou a hlavním trumfem byla pokročilá umělá inteligence soupeře. Od vydání uplynulo sedm let a tak se tvůrci z týmu Arcen Games rozhodli udělat pokračování, ovšem s finanční pomocí od hráčů.