American Truck Simulator - Oregon

American Truck Simulator - Oregon

Články

Konec vyprahlým pouštím. Za pár dní dorazí zalesněný Oregon pro American Truck Simulator

Na tohle rozšíření čekám jako fanoušek kamionových simulátorů opravdu dlouho. Ne, že by státy Arizona a Nové Mexiko nestály za navštívení, ale přeci jen tato pouštní oblast Spojených států amerických se docela rychle zají. Zato na sever situovaný stát Oregon se od aktuální mapy American Truck Simulator liší, jak jen to je možné. V této souvislosti by se skoro dalo mluvit o neprostupné džungli…

Podívejte se na hodinu hraní DLC Oregon pro American Truck Simulator

Odstraňování kalifornského závalu je v plném proudu. Dnes je to přesně týden, co začaly tyto hru měnící práce, a zatím bylo převezeno 350 tisíc nákladů z požadovaného půl milionu, takže prostoru pro opozdilce je dost. A pokud si čekání na další DLC Oregon chcete zkrátit ještě jinak, můžete jím projet očima díky novým záběrům ze hry.

Příští zastávkou v American Truck Simulator bude zelený Oregon

Konečně! Listopadové rozšíření New Mexico pro American Truck Simulator bylo sice skvělým oživením dosavadních tří států Arizony, Kalifornie a Nevady, jenže svou geografií je až moc podobné sousední Arizoně a vyprahlá pustina se dříve nebo později zají. Pavel Válek dal DLC v recenzi sedmičku a na jejím konci vyjádřil touhu po Oregonu a Washingtonu. Já si při brouzdání dálnic a psaní recenze do aktuálního Levelu myslel totéž. V SCS zjevně poslouchají, protože naše touhy po bujné vegetaci byly vyslyšeny. Čeká nás Oregon.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
14. listopadu 2018
Recenze