Among The Sleep

Among The Sleep

Články

PlayStation VR je nový název pro virtuální realitu Project Morpheus od Sony

Zapomeňte na Project Morpheus a zapamatujte si PlayStation VR. Zatímco Project Morpheus bylo kódové označení pro testovací verzi virtuální reality od Sony, PlayStation VR je už oficiální název budoucího produktu, určeného pro koncové uživatele a zákazníky. Jestliže tedy budete chtít příští rok koupit headset virtuální reality pro PlayStation 4, měli byste na pultech obchodů hledat PlayStation VR.

Návody, češtiny a wallpapery z ABCgames

Kolegové z ABCgames se v uplynulých dnech činili a rozšířili databází návodů, češtin či wallpaperů o celou řadu užitečných materiálů. Kompletní výpis najdete v článku nebo na webu ABCgames a mezi nejvíce zajímavé kousky patří návody na Thiefa či Splinter Cell: Blacklist, slovenština pro Among the Sleep, wallpapery z BattleCry a další. Mrkněte se na kompletní nabídku, něco se vám jistě bude hodit.

Dvouletý prcek z hororovky Among the Sleep se přibatolí příští týden

Netradiční horor Among the Sleep, ve kterém v hlavní roli vystupuje batole, vyjde už příští týden. Batolit poloprázdným nočním domem (ale i mimo něj) se můžeme už od čtvrtka 29. května, kdy hra vyjde pro PC, Mac a Linux. Ve vývoji je též verze hry pro PlayStation 4 (a virtuální realitu Project Morpheus), ale ta vyjde později. Na nový trailer ze hry se ale můžete podívat hned teď bez ohledu na platformu, kterou na hraní používáte.

Horor Among the Sleep vám připomene dětský strach ze sklepa

Sázka na nostalgii bývá obvykle i sázkou na jistotu, v případě hororu Among the Sleep se ale ponoříme do vzpomínek na dětství a vaše tehdejší strachy a hrůzy. Crowdfundingově financovaná hororová adventura s důrazem na stealth to znovu dokazuje v novém, sympaticky strašitelném traileru.

Horor s batoletem Among the Sleep by měl vyjít na jaře 2014

Originálně vypadající horor Among the Sleep má alespoň hrubé datum vydání. Kdo hru zafinancoval na Kickstarteru, kde se tvůrcům podařilo vybrat skoro o 50 tisíc dolarů víc než potřebovali, to už asi ví. Tento update byl pouze pro backery, ale pochopitelně někdo informaci “vynesl ven”. Tak jako tak, pokud bude vše klapat podle plánu, vyjde Among the Sleep někdy na začátku jara příštího roku.

Bleskovky

  • 3. 12. 2015 - PS4 verze Among the Sleep vyjde 9. prosince, datum vydání Xbox One verze se dozvíme v průběhu tohoto měsíce.

  • 22. 9. 2015 - Among the Sleep nakonec podporu virtuální reality nenabídne.

  • 28. 7. 2014 - Among the Sleep se doposud prodalo přes 30 tisíc kusů, což vývojářům stačí k tomu, aby ve své tvorbě mohli pokračovat.

  • 13. 5. 2014 - Potvrzeno: Horor Among the Sleep vyjde také na PS4.

  • 1. 5. 2014 - Krillbite Studio vydalo PC demoverzi hororové adventury Among the Sleep.

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
6. července 2014
Recenze