Anno 2070
Věková dostupnost

Anno 2070

Články

Tvůrci Settlerů a Anno už budou asi jen mobilní studio

Studio Ubisoft Blue Byte, které má na svědomí známou sérii Settlers a dělali například Anno 2070, teď mají rozjeto několik projektů. Podílí se na Your Shape Fitnes Evolved 2013 a na Panzer General Online, ale potom je jejich budoucnost už jasně nalajnovaná - bude mobilní. Německé studio se totiž pod taktovkou francouzského Ubisoftu změní v primáně mobilní studio, vytvářející mobilní a převážně free to play hry. Zkušenosti, značky i základ na to mají a chtě nechtě se tak s tradičními krabicovými hrami loučí.

Anno 2070 čeká podvodní datadisk

Ubisoft dnes oznámil datadisk Anno 2070: Deep Ocean, který vyjde letos na podzim pro PC. Poprvé v historii série Anno do hry přibude civilizační level: Tech frakci rozšíří třída geniálních lidí s vlastním divem světa, odpovídajícími produkčními řetězci, vozidly i budovami. Tohle všechno umožní rozvíjet různá průmyslová odvětí, těžit nové zdroje a upevňovat vlastní ekonomiku.

Sledujte další díl herního pořadu Re-Play

Záběry z preview verze Grand Slam Tennis 2 a video recenze titulů Anno 2070, Dungeon Defenders a...

UbiSoft změnil DRM z Anno 2070, už není tak "zlá"

Po malé vlně stížností majitelů Anno 2070 se UbiSoft rozhodl, že si (zřejmě) vzhledem ke...

Bleskovky

  • 21. 5. 2015 - Při zakoupení The Witcher 3 z Uplay si můžete vybrat jednu z následujících her, kterou obdržíte zdarma: Assassin's Creed IV: Black Flag, Might and Magic X (SE), Might and Magic Heroes VI: Shades of Darkness, Anno 2070, Splinter Cell Blacklist.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
18. ledna 2012
Recenze