Anno 2205

Anno 2205

Články

DLC Frontiers pro Anno 2205 přináší trojici nových sektorů a kyborgy

Od včerejška je k dispozici zřejmě poslední DLC pro budovatelskou strategii Anno 2205. Frontiers, jak se jmenuje, přináší trojici nových sektorů s odlišnými specifiky, výzvami i úkoly, novou hratelnou frakci a navrch i drobnosti v podobě nových emblémů, jež mohou zdobit vaše města.

V novém DLC pro Anno 2205 stavíte vesmírnou stanici na oběžné dráze Země

Po tundře a jiných nových prvcích přidali tvůrci do strategie Anno 2205 možnost budovat vesmírnou stanici na oběžné dráze Země. Nejdříve ale musíte své občany na cestu do vesmíru připravit s pomocí několika nových budov. Z nich vyprodukujete tři typy astronautů, kteří odpovídají třem rozdílným aspektům vaší budoucí vesmírné stanice: biolog, fyzik, inženýr.

Update zdarma přináší do Anno 2205 ekonomickou válku o akcie

Nové DLC ve formě updatu zdarma rozšířilo futuristickou strategii Anno 2205. Nese název The Big Five a v jeho rámci byl do hry implementován ekonomický boj na burze. Můžete vstoupit na burzu začít soupeřit s Velkou pětkou, tedy pěti nejvlivnějšími a největšími korporacemi světa o firemní podíly, vliv a průmyslovou nadvládu. 

Veteránská obtížnost pro Anno 2205 dá zabrat i zkušeným hráčům

Vývojáři z Blue Byte se na fórech věnovaných Anno 2205 pochlubili novinkami, které do hry přináší aktualizace s názvem Veteran’s Pack, určená hlavně zkušeným stratégům. Vedle obvyklé dávky optimalizací a oprav se tato totiž skupina hráčů dočká zejména nového stupně obtížnosti.

Nový přídavek k Anno 2205 vás nechá osídlit tundru

K trojici klimatických pásem budovatelského Anno 2205 přibyl čtvrtý typ krajiny v podobě tundry, kterou si můžete koupit v rámci nového DLC. Rozšíření Tundra je k dispozici všem majitelům season passu, přidružený update pak všem hráčům přinese vylepšení v podobě přehlednější obrazovky zobrazující vývoj hráčovy korporace.

Nový obsah pro Anno 2205 dorazí na začátku příštího roku

Budovatelskou strategii Anno 2205 čeká po stránce obsahových updatů a DLC bohatý začátek roku 2016. Hned v lednu vyjde první bezplatné DLC s názvem Wildwater Bay, na konci února vyjde regulérní datadisk Tundra a někdy poté další datadisk Orbit. Názvy jsou všeříkající: v Orbitu se podíváte na orbit, v Tundra do tundry, ale nejdřív se vydáte do Wildwater Bay, kde vás čeká obrovská kontinentální oblast a několik ostrovů.

Bleskovky

  • 3. 8. 2015 - Ubisoft oznamuje zrušení plánovaného uzavřeného betatestu Anno 2205.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
23. listopadu 2015
Recenze