ArcaniA: Fall of Setarrif
Věková dostupnost

ArcaniA: Fall of Setarrif

Články

Sledujte 44. díl herního pořadu Re-Play

Naše vlastní dojmy z hraní na handheldu PS Vita si nyní můžete podkreslit video záběry...

Hardwarový obr Gothic 4: Fall of Setarrif

Hlavně temné kobky, kostlivce a kouzelníky z dungeonů uvidíte na nejnovější sadě obrázků...

Na čem poběží datadisk Gothic 4: Fall of Setarrif

Už nějaký čas odkládaný standalone (nepotřebuje původní hru) datadisk Fall of Setarrif pro akční RPG Arcania: Gothic 4 podle všeho definitivně zamíří na pulty koncem tohoto měsíce. Blížící se datum vydání, které bylo ve vší tichosti posunuto na 25. října letošního roku, nyní doprovází už i oficiální hardwarové nároky pro PC. K rozjetí hry budete potřebovat 2.8GHz procesor Core 2 Duo nebo Athlon II x2 na stejné frekvenci, doporučuje se čtyřjádrový Quad Core 3GHz nebo adekvátně silný Phenom II x4.

Jednání o JoWooDu padla, firma krachuje

JoWooD Entertainment je vydavatelská společnost, která je na světě od roku 1995 a v jejím portfoliu najdeme kousky jako Gothic II či Spellforce.

Gothic 4 datadisk Fall of Setarrif se odkládá na neurčito

Téměř zkrachovalý rakouský vydavatel JoWood se rozhodl odložit nadcházející datadisk Fall...

Středeční souhrn nových trailerů: Homefront, Trine 2 a další

Nejenom v souvislosti s právě probíhající výstavou GDC se během dnešního dne objevila řada videí, která by pohodlně zaplácla celou homepage Games. K jejich sledování vás proto odkážeme do naší video sekce ve výstavbě, která je každý den průběžně doplňována o nové a nové kousky. A co konkrétně jsme během odpoledně přidali? Pokud vám nevadí němčina, můžete si prohlédnout první video ze standalone datadisku Fall of Setarrif pro Gothic 4, první a druhé video z Mount & Blade: With Fire and Sword – obě prezentují souboje na koni i na vlastních nohou.
Hodnocení
GAMES.cz
3/10
Hodnocení čtenářů:
100/100
Datum recenze:
30. listopadu 2011
Recenze