Arma 2: Private Military Company
Věková dostupnost

Arma 2: Private Military Company

Články

Nový Humble Bundle hostí sérii Arma s některými dodatky

Třetí Arma se i pět let po svém vydání těší oblibě hráčů a chvályhodné péči ze strany vývojářů. Nejsou to ani dva měsíce, co obdržela další DLC s novou vojenskou technikou, a dokud se neobjeví její pokračování, nemá moc důvodů zpomalovat. Pokud se mezi vámi stále vyskytuje někdo, kdo si ještě neprošel autentickým vojenským zážitkem, můžete sáhnout po novém bundlu a dát si klidně celou sérii.

Na Humble Bundle si můžete už podruhé koupit hry od Bohemia Interactive za pár babek

České studio Bohemia Interactive se už v minulosti se svými tituly na Humble Bundle objevilo. A zřejmě z toho byl takový úspěch, že si dali repete. Hry od Bohemky jsou právě teď k mání za pár šupů v aktuálním Humble Weekly Bundle, který nese název Bohemia Interactive 2. Pokud systém Humble Bundlů znáte, nečeká vás nic překvapivého. Můžete zaplatit kolik chcete a dostat se tak ke spoustě dobrých her z české produkce.

Updaty pro Take on Helicopters a Arma 2 hry

Vývojáři ze všech studií české firmy Bohemia Interactive si v týdnech před koncem roku pořádně mákli (asi), aby stihli těsně před Štědrým dnem vydat velké updaty/patche pro Take On Helicopters a kompletní řadu Arma 2 titulů. Vezmeme to popořadě, protože nejde jen o updaty, ale o celkové dění okolo výše jmenovaných titulů.

Další hack Arma stránek ukazuje na komunitní hru

Update - údajní hackeři znovu zaútočili na web arma2.com a zanechali zde pro zvídavé řešitele záhad další indicii. Teď už je jasné, že vývojáři z Bohemia Interactive rozjeli ARG - alternate reality game a prostřednictvím připravených náznaků chtějí komunitu dovést k nějaké informaci či zjištění. Dle formulace z první zprávy na aan-online.com bude na konci oznámení nějakého projektu, což může být cokoli od datadisku, DLC, data vydání BIS hry nebo něčeho úplně nového. Průběh celé akce včetně zjištění komunitních detektivů můžete sledovat na oficiálním fóru.

Kdo vyhrál Bohemia Interactive Community Awards 2010

Před časem vyhlášený nový ročník soutěže v tvorbě uživatelského obsahu pro ArmA 2 už...
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
7. ledna 2011
Recenze