Arma 3: Apex

Arma 3: Apex

Články

V novém scénáři pro Armu 3 se ujmete legionáře během epidemie malárie

Arma 3 dostává novou singleplayerovou kampaň. Scénář Old Man je dostupný zdarma všem majitelům datadisku Apex a stejně jako v případě předchozích scénářů jde o oddělený příběh zasazený do fiktivního světa. Vydáte se do tropické oblasti Tanoa v jižním Pacifiku, kterou zasáhl nový kmen malárie a s ním i humanitární krize. Místní vláda nezvládá distribuovat vakcínu, ale naštěstí jste tu vy, abyste odvrátili katastrofu. Snad.

Bohemia Interactive informuje o budoucích plánech pro Arma 3, DayZ i Ylands

České studio upoutalo naši pozornost během E3 odhalením úplně nového titulu Vigor. Čistokrevné PvP založené na přežívání působí jako DayZ bez zombíků a jsme zvědaví, co tato exklusivita pro Xbox One předvede již během léta. V Bohemce se ale nezapomíná ani na ostatní tituly. Co čekat od trojice Arma 3, DayZ a Ylands v následujících měsících, se dozvíte v článku.

Nový Humble Bundle hostí sérii Arma s některými dodatky

Třetí Arma se i pět let po svém vydání těší oblibě hráčů a chvályhodné péči ze strany vývojářů. Nejsou to ani dva měsíce, co obdržela další DLC s novou vojenskou technikou, a dokud se neobjeví její pokračování, nemá moc důvodů zpomalovat. Pokud se mezi vámi stále vyskytuje někdo, kdo si ještě neprošel autentickým vojenským zážitkem, můžete sáhnout po novém bundlu a dát si klidně celou sérii.

Bohemia Interactive slaví 16 let Army vydáním multiplayerové střílečky Argo a bezplatného DLC Malden pro Arma 3

Od vydání prvního dílu vojenské simulace Arma uplynulo včera (22. června) přesně 16 let. Tehdy se hra ještě jmenovala Operace Flashpoint, dnes je známá pod názvem Arma: Cold War Assault, ale na tom až tak nesejde. Podstatné je, že tvůrci z Bohemia Interactive oslavili narozeniny svého titulu vydáním hned dvou nových věcí, které se na první díl obsahově odkazují. Konkrétně jde o DLC Malden pro Arma 3 a multiplayerovou střílečku Argo. Co mají tyto dva kusy obsahu společného s původním Flashpointem? Odehrávají se na nové verzi mapy, kterou můžete znát právě z první hry.

Best of 2016: Nejlepší DLC - datadisk

S každým rokem nabývá role podpory hry po vydání na důležitosti. Nejvíce na očích je hlavně podpora obsahová v podobě updatů, DLC a datadisků. Hry díky nim žijí i dlouhé měsíce či roky po vydání, což dobře dokládají kousky, které jsme vybrali. Níže zmíněné datadisky - DLC parádním způsobem rozšířily původní hry o spoustu nového obsahu, upravily a doladily jejich herní systémy a umožnily hráčům, aby se vrátili do svých oblíbených světů a zažili v nich něco nového.

Arma 3 čeká do roku 2018 minimálně 5 DLC a řada updatů

Arma 3 vyšla v roce 2013 a od té doby se dočkala několika DLC, spousty updatů a datadisku Arma 3: Apex. A s vydáváním placeného i zdarma dostupného obsahu nehodlají vývojáři z Bohemia Interactive přestat, jak potvrdili zveřejněním plánů do budoucna. Ve zkratce připravují hned 5 DLC, které budou postupně vycházet až do roku 2018.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
4. srpna 2016
Recenze