Armikrog

Armikrog

Články

Best of 2015: Zklamání roku

V roce 2015 jsme zažili spoustu příjemných překvapení (viz článek), ale vývojáři nás logicky neušetřili ani několika hořkých pilulek. Od zpackaných konverzí přes zarážející absenci obsahu až po nemastné, neslané a sotva funkční hry. V případě některých her je nám vyloženě líto, že nakonec v našem výběru největších zklamání skončily, ale přestože nejsou úplně rozbité či nehratelné, ani zdaleka nenaplňují svůj potenciál či ambice. Tak se na ty "dárečky" podívejme...

GamesPlay: hrajeme plastelínový Armikrog, nástupce legendárního Neverhoodu

Po dlouhém čekání a dvou odkladech vydání tento týden konečně vyšla adventura Armikrog, do které vkládají velké naděje příznivci unikátního grafického stylu, přímočaré hratelnosti a chytrého situačního humoru. Jako fanoušci kultovního Neverhoodu si tak nemůžeme nechat ujít příležitost se do Armikrog co nejrychleji pustit a představit vám jej v našem gamesplayi.

Po dvou odkladech vychází Armikrog - nástupce plastelínové legendy Neverhood

Plastelínový Armikrog je konečně hotový. Duchovní nástupce kultovního Neverhoodu se po dlouhém vývoji dostal na poličky virtuálních obchodů pro PC, Mac a Linux. Armikrog měl vyjít už v srpnu, zářijové vydání zase zdržely kritické chyby, které by ale měly být touto dobou odstraněné a hru můžete vesele stahovat třeba ze Steamu nebo z GOGu.

Kritické chyby odložily plastelínový Armikrog na konec měsíce

Plastelínový Armikrog měl vyjít už v srpnu. To nedopadlo, tak se počítalo se začátkem září. Začátek září je už za námi a Armikrog pořád nikde. Vývojáři z Pencil Test Studios teď museli bohužel oznámit další odklad, tentokrát už snad poslední. Armikrog je prakticky hotový, ale jeho vydání zhatilo několik zásadních bugů, které tvůrci prostě ven pustit nechtěli.

Nové číslo magazínu LEVEL hlásá konec Mafie v Čechách

Po návratu z německého Gamescomu jsme se vrhli na dokončení 255. čísla Levelu a s výsledkem naší práce se nyní můžete seznámit i vy. LEVEL 255 je už totiž několik dní k dispozici v trafikách, obchodech i nákupních centrech po celé České a Slovenské republice a koupit si jej můžete samozřejmě i v elektronické verzi na službách Publero a Floowie.

Modelínový Armikrog vyjde 18. srpna, podívejte se na nový trailer

Duchovní nástupce nesmrtelné klasiky Neverhood jméněm Armikrog vypráví příběh nebohého kosmonauta, jenž se svým věrným a bohužel také barvoslepým psem ztroskotal na neznámé a humorem prorostlé planetě. Cílem hráče pak bude tuto povedenou dvojkou dostat zpět do vesmíru. Pokud už stříháte metr, u nějž nevíte, kdy by měl končit, zapište si, že Armikrog vyjde 18. srpna a to na PC, Mac a Linux. Tuto informaci doprovází trailer, kterým při této příležitosti vývojáři z týmu Pencil Test Studios předvádí, jak bude hra vypadat.
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
2. října 2015
Recenze