Arms
Věková dostupnost

Arms

Články

Na Switchi letos vyjde Bioshock, Borderlands, XCOM 2 i Star Wars

Nintendo zničehonic vypustilo do světa svůj další půlhodinový Direct plný zajímavých oznámení. Ve videu, nebo zprostředkovaně v našem článku, se dozvíte o spoustě nových a starších her, které se ještě během letošního roku dočkají své přenosné verze na Switchi. Ale došlo i na oznámení budoucích plánů s Pokémony a Animal Crossingem.

Nechcete si kupovat Labo? V pražském Creative World si ho můžete jen zkusit

Plně chápu, že se spoustě lidí nechce do kartonového příslušenství k Nintendo Switch hned investovat tisíce korun. Pro opatrné zájemce si však české zastoupení Nintenda ve spolupráci s pražským Creative World připravilo prostor, kde si během dvou hodin můžete Labo otestovat přímo v akci. Otevřeno má každý den až do konce března příštího roku.

Nintendo Switch umí konečně pořizovat videa a přenášet uložená data. Ale má to háček

Nejnovější konzole od Nintenda u nás v redakci patří k velice oblíbenému kusu hardwaru. Mohou za to samozřejmě hry jako The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe a Mario + Rabbids Kingdom Battle. Zároveň pomáhá všestrannost konzole, joy-cony, seznam podporovaných her třetích stran atd. Přesto má Switch své mouchy a spoustu chybějících funkcí. Část těchto nedostatků řeší update 4.0.0. Ale opravdu jenom část.

Nintendo oznámilo spoustu her pro Switch. V čele jsou pecky od Bethesdy

Nabídka her pro Nintendo Switch se pomalu, ale jistě rozrůstá. Majitelé konzole se dosud museli spokojit s pouhými šesti velkými tituly, mezi nimiž naleznete Zeldu, Maria a králíky, Mario Kart 8 Deluxe, mlátičku Arms, další mlátičku Ultra Street Fighter II a onlinovku Splatoon 2. To není zrovna moc na půl roku starý hardware. Jistě, v online obchodě jsou desítky dalších, ale poměrně menších her. Na druhou stranu, budoucnost na nás září jak výbuch supernovy a po včerejších oznámeních skrze Nintendo Direct je pořízení konzole lákavější, než kdy předtím.

Nintendo boduje - Switch prodal skoro 5 milionů kusů, nejúspěšnější hrou je Mario Kart 8

Všichni sýčkové a nevěřící Tomášové se musí červenat, když si přečtou nově zveřejněné komerční výsledky konzole Nintendo Switch. Z přístroje, který v první chvíli vypadal jako takový technologický early access, se totiž vyklubal nevídaný hit. Do konce června ho bylo prodáno 4,7 milionu kusů, což Nintendu pomohlo obrátit loňskou ztrátu ze stejného kvartálu v zisk téměř 200 milionů dolarů. A vzhledem k tomu, že se na nedostatkovou konzoli stojí dlouhé fronty, bude příval optimistických cifer v budoucnu pravděpodobně pokračovat.

GamesPlay – hrajeme zábavnou bojovku Arms pro Switch

Jednou z her, které lze momentálně na konzoli Switch od Nintenda hrát, je bojovka Arms. Adam hře v recenzi vytýkal mnohé, zejména nedostatek obsahu, ale seznal, že to hlavní hře nechybí – je zábavná. Zejména v multiplayeru. A ideálně v tom lokálním. Proto vám dnes Arms předvedeme naživo právě v tomto režimu.

Bleskovky

  • 20. 6. 2017 - Britský žebříček prodejnosti 24. týdne roku 2017: 1. Horizon Zero Dawn, 2. Arms, 3. GTA V.

  • 19. 6. 2017 - 308. číslo EDGE nejlépe ohodnotilo Arms a Polybius (9/10), nejhůře dopadl Impact Winter (4/10).

  • 18. 5. 2017 - Video: Do Switch bojovky ARMS míří tři noví bojovníci - podívejte se na ně v akci.

  • 16. 4. 2017 - V Nintendo Direct zaznělo několik názvů Switch her - Splatoon 2, Minecraft, Mario Kart 8 Deluxe, Fate/EXTELLA: The Umbral Star, Disgaea 5 Complete, dva Sonic tituly, Monopoly, Namco Museum, Ultra Street Fighter II: The Final Challengers, Rayman Legends: D

  • 11. 4. 2017 - O půlnoci dne 13. dubna můžete sledovat nový Nintendo Direct, který se zaměří především na Splatoon 2 a ARMS.

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
7. června 2017
Recenze