Army of Two
Věková dostupnost

Army of Two

Články

Lednové Games with Gold přinesou na Xbox dvě bezvýrazné hry a dva veterány

Nový rok, nové hry. Xboxové předplatné Games with Gold jich v lednu nabídne celou čtveřici, i když je pravda, že nové vlastně nejsou, a soudě dle našich recenzí nejsou ani zrovna super skvělé. Vím, že darovanému oři se na chrup nekouká, ovšem když vám toho koníka někdo pronajímá za 60 dolarů ročně, nějaká ta dentální inspekce je asi namístě. Pojďme se tedy blíže podívat na to, jaké hry v Xboxu rozdávají.

EA prý chystá Army of Four, ale vývoj vázne

Kolegové z Kotaku rozjeli sérii spekulativních článků o chystaných EA hrách, přičemž zdrojem informací je tajemný pan insider, který už „vyzradil“ plány na multiplayerový Dragon Age nebo celou skvadru nových Dead Space titulů. A nyní došla řada na pokračování kooperativní akce Army of Two: The 40th Day, které je pod názvem Army of Four údajně ve vývoji v EA Montreal.

Video-recenze Army of Two

Kdysi do bitev vyrážely tisícihlavé armády. Teď už to neplatí. Stačí objednat si duo Salem / Rios a můžete vzít jed na to, že si kooperativně poradí. Tandemový seskok, tandemový bullet-time, tandemové odstřelování...

Army of Two - průvodce hrou 2.část

Osvětlení Overkillu, udělování příkazů, kooperativní akci v kampani, systému léčení a tipy pro hraní online.

Army of Two - průvodce hrou 1.část

Pro postup v kampani je proto naprosto klíčové znát a správně používat techniku boje, která vyplývá z dokonalého rozdělení úkolů oběma postavám.

Bleskovky

  • 23. 12. 2017 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v lednu 2018 zdarma The Incredible Adventures of Van Helsing III (XOne), ZOMBI (XOne), Tomb Raider Underworld (XOne / X360) a Army of Two (XOne / X360).

  • 29. 3. 2017 - Na seznam zpětně kompatibilních X360 her pro Xbox One her přibyl Army of Two a Soltrio Solitaire.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
5. března 2008
Recenze