Ash of Gods: Redemption

Ash of Gods: Redemption

Články

Souboje v příběhovém RPG Ash of Gods se neobejdou bez taktiky a obětí

Už víte, že Ash of Gods je příběhové RPG s tahovými souboji, které klade důraz na smrtelnost členů vaší družiny. V podstatě se dá říct, že na vašich dobrodruzích nezáleží. Jistě, jejich smrt zamrzí a skupina to asi pocítí při dalších střetnutích, ale nikdy neuvidíte nápis typu „Prohra“ nebo „You Died“. Příběh zkrátka pokračuje i bez nich. A jak odhaluje nové video, nezřídka jim vezmete život dobrovolně.

V Ash of Gods vám ukřižují družinu a zabijí hrdinu, a stejně to neznamená konec

Tahové RPG Ash of Gods sice vypadá naprosto fantasticky, jako něco mezi Banner Sagou a dílem Ralpha Bakshiho, ale se zvukovou stránkou to možná bude o něco horší. Tedy, hudba bude určitě úžasná, však je za ni zodpovědný Adam Skorupa, skladatel muziky do prvního Zaklínače. Ale soudě dle vypravěče v novém traileru by mohl být problém spíš v hlasech. Doufám, že se jeho podivuhodným přízvukem a abnormální artikulací nenakazí dabérský ansámbl.

V RPG Ash of Gods vám mohou a budou umírat společníci

O nadějném tahovém RPG Ash of Gods jsme psali pár dní před koncem kickstarterové kampaně. Tehdy nebylo vůbec jisté, zda se projektu podaří vybrat požadované finance, když pouhých osm dní před koncem byl stav sotva za půlkou. Ale nakonec se našel dostatek hráčů, projekt Ash of Gods vybral dost peněz a díky tomu se dnes můžete podívat na nové video zdůrazňující důležitost vašich voleb.

V tahovém RPG Ash of Gods vám může umřít hlavní postava a příběh pojede dál i bez ní

„Banner Sago, jsi to ty?“ chtělo se mi nevěřícně zašeptat, když jsem sledoval trailer ke strategickému RPG Ash of Gods. Můj zmatek měl dobrý důvod – na první pohled je vážně těžké od sebe tyhle dvě hry rozeznat. Podobný vizuální styl, podobný bojový systém, podobná kampaň na Kickstarteru… Jenže Ash of Gods si zatím od komunity své vytoužené peníze, 75 tisíc dolarů, nevysloužila, a to jí do konce zbývá jen 8 dní. V dalších odstavcích vám nabídnu indicie, podle nichž určitě snadno odhalíte, zda vám tenhle projekt stojí za podporu.
Hodnocení
GAMES.cz
5/10
Datum recenze:
13. dubna 2018
Recenze