Ashes of Creation

Ashes of Creation

Články

Monstróznímu MMORPG Ashes of Creation předchází battle royale Apocalypse

Není to tak dávno, co se tvůrci Ashes of Creation ozvali s tím, že potřebují otestovat některé základní prvky ambiciózního MMORPG na samostatně stojícím titulu, který považují za prequel. Ashes of Creation Apocalypse měla otevřený beta test zkraje letošního roku, který je nyní následován early accessem na Steamu. A je zdarma.

Alfa ambiciózního MMORPG Ashes of Creation se odkládá na neurčito

Pamatujete na opravdu velmi ambiciózní MMORPG Ashes of Creation, které před téměř dvěma lety zazářilo na Kickstarteru, kde vybralo přes tři miliony dolarů? Tvůrci na něm neustále pracují a pořád se rozrůstají (letos by se tým měl dostat až na 100 zaměstnanců), nicméně ne všechno jde podle plánu. Uzavřená alfa pro movité backery měla startovat před létem, ale nakonec se odsouvá o několik měsíců.

V online RPG Ashes of Creation budou herní systémy pohánět rozhodnutí hráčů

MMORPG Ashes of Creation chce jít proti zajetým pořádkům a redefinovat celý žánr online RPG her. Ambiciózní cíle má leckterý snílek natahující ruku na Kickstarteru, ale vývojáři z Intrepid Studios mají na své straně také hojné zkušenosti. Během svých kariér se podíleli na řadě onlineovek a teď chystají jednu, do které vložili téměř všechny důležité herní prvky do rukou hráčů.