Ashes of the Singularity

Ashes of the Singularity

Články

Test: Asus ROG Strix GL553VD

V dnešní pestré, avšak poněkud ustálené nabídce herních notebooků je těžké si vybrat, a ještě těžší je zaujmout zákazníka něčím novým a neotřelým. V záplavě populárních „patnáctek“ se ASUS pokusil rozvířit stojaté vody trhu svým modelem ROG Strix GL553VD. Procesor i7 7700HQ, grafika GTX 1050 4 GB a Full HD 15,6“ IPS displej vypadá na papíře dobře, i když všichni víme, že ASUS umí notebooky i mnohem těžšího kalibru. Pojďme se tedy podívat, zda tato konfigurace obstojí jako herní mašina.

Samostatný datadisk Escalation pro Ashes of the Singularity se zaměří na kampaň

Tak dlouho vznikalo DLC pro realtime strategii Ashes of the Singularity, až se z něj stal samostatný datadisk. Nese jméno Escalation a status standalone datadisku podtrhuje jeho karta hry Steamu. Znamená to, že není zapotřebí vlastnit původní hru a navíc s Escalation budou fungovat všechna zakoupená DLC pro základní hru.

Dark Souls III, Uncharted 4, Blade & Soul a další - přehled recenzí

Průměrná Quantum Break, výborná Grim Dawn, pěkná, ale tupá Adrift, očekávaně těžká Dark Souls III nebo graficky a příběhově skvělá Uncharted 4. Za poslední týdny vyšla celá řada her v celém kvalitativním spektru, což znamená, že jsme také recenzovali celou řadu her. Jak jsme je hodnotili, najdete v následujícím přehledu.

Megalomanská RTS Ashes of the Singularity opustila early access

Po několika měsících v early acessu naznali tvůrci ze studia Oxide Games, že nastal pravý čas a svou megalomanskou strategii Ashes of the Singularity prohlásili za hotovou. Na Steamu zatím hra sbírá spíše pozitivní hodnocení, ale vydáním práce tvůrců nekončí, právě naopak. Svůj titul hodlají rozšiřovat skrze spoustu bezplatných aktualizací.

Megalomanská strategie Ashes of the Singularity vyjde na konci března

Ačkoliv realtime strategii Ashes of the Singularity už mohou hráči nějaký ten pátek zkoušet v rámci early accessu, ti, kteří čekají na vydání „ostré“ plné verze doposud čekali na oznámení data vydání. Čekání je u konce, protože Stardock Entertainment oznámili, že hra opustí early access 31. března, což doprovází i řádně akční a atmosférický trailer.

Druhá beta RTS Ashes of the Singularity podporuje dvě grafické karty

Vývojáři ze studia Oxide Games spustili druhou fázi betaverze realtime strategie Ashes of the Singularity. K druhé betě se dostanete jak v rámci předběžného přístupu na Steamu, tak v obdobném programu Games In Development na GOG. Jednou z největších novinek právě spuštěné bety je technická vychytávka – podpora více grafických karet, které navíc nemusí být ze stejné stáje.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
11. dubna 2016
Recenze