Atomic Ninjas

Atomic Ninjas

Články

Sony obšťastní předplatitele druhým XCOMem, Microsoft assassinskou plošinovkou

Kdo by to byl čekal, že náš LongPlay tahové strategie XCOM 2: War of the Chosen má až takový dopad za hranicemi našeho státu. Jak se neodvratně blíží konec Vaškova snažení, v Sony se rozhodli poskytnout jeho zástupům fanoušků možnost prožít si podobný zážitek na vlastní kůži. Ale konec snění. Realita je samozřejmě trošku jinde, nicméně načasování je přesto perfektní.

Vývoj her v Česku v roce 2013 - část 2.

Seznam všech českých her vydaných v roce 2013 jste už asi viděli díky odkazu v prvním díle našeho miniseriálu. Ve druhém dílu (z celkových čtyř) se tak můžeme pustit rovnou do povídání o tom, jak prožily uplynulý rok firmy Craneballs, Flow Studio, Geewa, Grip Games, Hexage, Hyperbolic Magnetism a Icarus Games. Sami se tak můžete přesvědčit, jak rozmanitou záležitostí je vývoj her v České republice.

Test Virtual Console pro Wii U a další články z Konzolista.cz

Kolegové z Konzolista.cz se tenhle týden podívali na zoubek platformě Virtual Console na Wii U, zrecenzovali nejnovější nintenďácký kousek Pikmin 3 pro Wii U a přinesli rozsáhlé preview graficky vymazleného next-gen JRPG Final Fantasy XV. Vedle toho ale nabízí tradiční nálož celé řady dalších zajímavých informací, jejichž přehled najdete v článku. Než se na ně vrhnete, stojí za připomenutí, že i kolegové z Konzolista.cz mají svou stránku na Facebooku, kterou se vyplatí sledovat.

Pražské studio Grip Games oznamuje PSN arkádu Atomic Ninjas

Nedělám si valné iluze, že většina z vás zná pražské studio Grip Games a jeho početnou produkci pro různé Playstation platformy. Možná jste ale některý z titulů od Grip Games hráli a vůbec netušíte, že hra vznikla u nás. Blimp, One Epic Game, Minisquadron a hlavně Foosball 2012, říká vám to něco? Pokud ne, tak si udělejte průzkum, pokud ano, bude vás automaticky zajímat nově oznámená PSN arkáda Atomic Ninjas. Grip Games hru vydají pro PS3 a PS Vita v létě a koncept hry prozatím prezentují skrze obecný popis herních mechanismů a první obrázky.

Bleskovky

  • 31. 5. 2018 - Členové PS Plus programu obdrží v červnu XCOM 2 (PS4), Trials Fusion (PS4), Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier (PS3), Zombie Driver HD Complete Edition (PS3), Squares (PSV) a Atomic Ninjas (PSV).