Attack on Titan

Attack on Titan

Články

Vyšla akční adaptace mangy Attack on Titan

Hry od Omega Force nejsou zrovna etalonem originality. Jejich série Dynasty Warriors postupuje vpřed z hlediska hratelnosti opatrnými krůčky drobných vylepšení. Nicméně, všichni ví, co od ní, i vývojářů z tohoto studia, čekat - stovky mrtvých nepřátel během pár minut řádění vašeho bojovníka. Jejich novinka Attack on Titan ovšem už jen z principu zápletky tento poměr neumožňuje a tak je velká otázka, jak adaptace populární mangy a anime dopadla. Hra vyšla 26. srpna a podle hodnocení na Steamu se tvůrci z Omega Force s novými herními prvky i odkazem předlohy vypořádali se ctí.

Attack on Titan z vás udělá zabijáckého Spider-Mana

Koncept bojového postroje z Attack on Titan má velmi blízko ke stylu, jakým „létá“ Spider-Man a je dobrou zprávou, že vývojáři z Omega Force jej do své herní adaptace přetvořili v prakticky totožné podobě. Jak bude systém navigace v prostoru vypadat a tedy i samotné boje ukazuje dvojice videí. Díky nim si uděláte celkem přesný obrázek, jak náročná bude likvidace jednotlivých titánů a především, že bude potřeba kooperovat s dalšími postavami.

Herní adaptace anime Attack on Titan vyjde na západě pro konzole i PC

Od loňska víme, že herní adaptace mangy a anime Attack on Titan vyjde i na západě, ale až nyní známe přesné datum. Stane se tak 30. srpna a Tecmo Koei výrazně rozšířili počet platforem, na něž hra vyjde. K původně oznámeným PlayStation 4, PlayStation Vita a PlayStation 3 se přidává i Xbox One a také PC, kde hra vyjde na Steamu.

Fight Club #240 HD: Přiznání Poláčka

Co se stalo tento týden. Aleš zkoumal trh s kočárky, Petr hledal plynoměr, Martin se ztratil, Lukáš ...kde je Lukáš? Tak na tuhle otázku jsme vám v dnešním díle podcastu Fight Club neodpověděli, ale přesto bylo o čem se bavit. Nebojte, nerecenzovali jsme kočárky, zabývali jsme se herními tématy. Třeba Aleše zaujal systém magie v chystaném RPG Brány Skeldalu 3, Petr se zasekl na eko-MMO Eco a Pavel na videoherním zpracování anime Attack on Titan.

Nová hra Attack on Titan vyjde příští rok na všechny Playstationy

Jedním z mála anime, která masivně uspěla i mimo Japonsko je Attack on Titan. Bylo tedy poněkud překvapivé, že na jeho herní podobu jsme museli čekat tak dlouho a nakonec první verze vyšla jen na Nintendo 3DS. Nicméně, tím se herní expanze téhle značky naštěstí nezastavila. Už začátkem měsíce Tecmo Koei oznámili, že pod jejich záštitou vytvoří Omega Force (stojí především za sérií Dynasty Warriors) novou akční hru pro PlayStation 4, PS3 a PS Vita, která bude vycházet přímo z anime, potažmo původní mangy. Teď už i známe první detaily ohledně herního obsahu.

Bleskovky

  • 27. 5. 2016 - Koei Tecmo s sebou na E3 2016 přiveze Nioh, Attack on Titan a jednu doposud neoznámenou hru od Omega Force.

  • 4. 3. 2016 - Ve vývoji je nová akční mobilní hra na motivy manga seriálu Attack on Titan.

  • 22. 2. 2016 - Video: Prvních 80 minut z PS4 verze hry Attack on Titan.

  • 5. 2. 2016 - Video: 20 minut gameplay záběrů z PlayStation exkluzivity Attack on Titan.

  • 21. 9. 2015 - Pokud budou fanoušci PlayStation exkluzivity Attack of Titan dostatečně hlasití, vývojáři předělají hru i pro ostatní platformy.

  • 18. 9. 2015 - Video: Prvních 8 minut z PS4 verze hry Attack on Titan.