Attack on Titan 2

Attack on Titan 2

Články

12 her bylo málo. Google Stadia zítra odstartuje s 22 hrami

Google před týdnem zveřejnil tucet her, které budou dostupné v den vydání streamovací platformy Stadia. Bylo mezi nimi několik velmi zajímavých kousků jako třeba Red Dead Redemption II, ale většina z nich je už kvůli svému stáří neatraktivní a potenciální zákazníci nebyli zrovna nadšení. Takže v Googlu přihodili dalších deset her navrch.

Google Stadia nabídne v den spuštění 12 her, další přibydou ještě letos

Budoucnost už je za dveřmi. Ambiciózní streamování her v podání Stadie od Googlu startuje 19. listopadu v různých zemích světa, i když ta naše v srdci Evropy a další menší trhy budou zatím chybět. Google si dal načas s oznámením her, které budete streamovat na obrazovky nejrůznějších zařízení v den spuštění služby, a výběr je to docela zajímavý.

Všichni na palubu, piráti se chystají na velký herní útok

Týden od 19. do 25. března bude pořádně nadupaný. A shodou okolností se tu objeví hned dvě pirátské hry – kromě Sea of Thieves i vážnější a na rozdíl od Unity povedený Assassin’s Creed Rogue, u nějž teď můžeme doufat v podobně povedený remaster. Pokud vám ale lebky se zkříženými hnáty nic neříkají, pořád tu máte dost zástupců jiných žánrů a především několik hodně nadějných titulů. Jízdní řád pro vás jako obvykle sestříhal a namluvil Honza Vondrášek.

Nadšeným amputátorům v březnu udělá radost Attack on Titan 2

Titáni tvrdohlavě odmítají přestat žrát všechny lidi, na které narazí, lidé zase zarputile nesouhlasí s vlastním vyhynutím. Někdo se asi bude muset podvolit, jinak se nikam nedostaneme! Ale výsledkem aspoň bude nekonečno pěkných akčních her od studia Omega Force. To si na březen připravilo druhý díl série, Attack of Titan 2, v němž se opět pokusíte akrobaticky vykuchat protivníky desetkrát větší než vy sami.