Battlefield 3: Aftermath
Věková dostupnost

Battlefield 3: Aftermath

Články

Jak šel čas s Battlefield multiplayerem

Battlefield hrám a ne jenom jim se v posledních letech věnuje na výstavách a nakonec vlastně i v recenzích pozornost spíše stran singleplayeru, zatímco na hru více hráčů se tradičně trošku pozapomíná. Ohromné rozpočty, hollywoodské hvězdy a filmové vyprávění jdou ostatně tímto způsobem prodat daleko lépe. Neznamená to ale, že jde o to hlavní! Obzvláště pak v případě Battlefieldu, který si na hře více hráčů udělal jméno, a jeho proměny skvěle demonstrují nejen vývoj průmyslu, ale i DIC, jako firmy směřující od otevřenosti ke svazující nablýskanosti.

Utajený zdroj přináší první konkrétní informace o Battlefield 4

Do zveřejnění první videa (a snad také informací) z Battlefield 4 zbývá týden a od zdroje, který internetu odhalil promo obrázek BF4, prý pochází také seznam útržkovitých informacích o tom, co další Battlefield nabídne, respektive by mohl nabídnout. Nejde o informace potvrzené, jsou to spekulace, takže je berte s rezervou - ne za bernou minci. Přesto by asi nejednoho fanouška série potěšilo, kdyby se potvrdily třeba zmínky o rozšířené nabídce prvků spojených s jednotkami, potažmo se se ve hře objevila možnost dělat ostatním hráčům v multiplayeru velitele, jak to šlo v Battlefield 2 (ale v jinačím zpracování). Co dalšího anonymní zdroj o BF4 vyzradil?

Best of 2012: Nejlepší DLC a datadisk

DLC je dnes na jednu stranu považováno za velké zlo, na druhou za spásu průmyslu, který má finanční problémy. Přitom je to velmi obsáhlá škatulka, do níž se dá vejít široké spektrum herních přídavků od několika ksichtíků pro vaše hrdiny až po mohutnou expanzi, která by klidně obstála jako samostatná hra. Když jsme tedy měli vybrat to nejlepší z přídavků, které se pro hry za uplynulý rok objevily, mírně se nám orosila čela. I když smetete ze stolu DLC typu „a dnes pro vás máme šest nových jednotek, které vypadají jinak, než ty staré a jinak si rozdílu nevšimnete“, je to pořád solidní porce misí, kampaní, map packů, klasických datadisků a kdo ví čeho ještě.

Nové video shrnuje obsah aktuálního Battlefield 3 DLC Aftermath

Kdo z majitelů PS3 si zaplatil Premium účet pro Battlefield 3, dočká se dneska nejenom docela...

Představení čtyř map z Battlefield 3: Aftermath

V rámci pořadu PWNED se uskutečnil rozhovor s Niklasem Fegraeusem, který představil čtyři mapy, co vyjdou v rámci DLC Battlefield 3: Aftermath. Samotný slovní popis jednotlivých map není vysloveně objevný a možná je až moc povšechný, ale vynahrazují to nové záběry. Hodně je vidět kuše, ale v příliš krátkých prostřizích na to, abychom posoudili její roli v rámci hratelnosti.

Průlet poničeným Teheránem z Battlefield 3: Aftermath

Poměrně netypický trailer prezentuje pohled na jednu z map chystaného DLC Aftermath k Battlefieldu 3. Mapa se jmenuje Epicenter, což je tak nějak všeříkající. Podle příběhu hry postihne Teherán ničivé zemětřesení a vy se pak budete prohánět v troskách betonové džungle. Tenhle trailer na sebe upozorňuje hlavně tím, jak jde proti duchu moderních válečných FPS.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
11. února 2013
Recenze