Beautiful Desolation

Beautiful Desolation

Články

Tvůrci povedené adventury Stasis brzy vydají Afrikou inspirované sci-fi Beautiful Desolation

Bratři vývojáři ze studia The Brotherhood Games dali světu hororovou point-and-click adventuru Stasis, která sice nepřitáhla moc pozornosti (i vlivem úpadku žánru klasických adventur), ale ti, kdo se ji odvážili prozkoumat, odcházeli s úsměvem na tváři. Po jejich druhé adventuře Cayne, která vyšla zdarma, je na řadě třetí sci-fi adventura Beautiful Desolation, která čerpá inspiraci z afrického prostředí.

Fight Club #311: Jedeme do Afriky!

Únor by měl být podle všech předpokladů herně docela slušně natřískaný měsíc. Ať už je řeč o open betách For Honor a Ghost Recon Wildlands, spuštění early access verze Conan Exiles nebo vydání Torment: Tides of Numenera či Sniper Elite 4. Právě proto jsme si o některých z těchto her povídali v dalším podcastu.

Tvůrci Stasis vydávají zdarma izometrický horor Cayne

„Pojďte se proletět na vesmírné lodi! Celá posádka je mrtvá! Všude je krev! Nepopsatelná hrůza vám chce z břicha vyrvat vaše nenarozené dítě! A to všechno je zcela zdarma!“ Marketingové slogany pro izometrickou point-and-click adventuru Cayne se píšou úplně samy. Studio The Brotherhood zodpovědné za povedený horor Stasis znovu navštěvuje svůj svět odporných vetřelců, a tentokrát za to ani nechce dostat zaplaceno. Tady něco nehraje. Kde je ten háček, vývojáři? Kde je? Tak kde?!

Adventura Desolation od tvůrců Stasis představuje fantaskní svět podobný Africe

Tvůrci hororové sci-fi Stasis se sice věnují jejímu kratšímu příběhovému doplňku Cayne, vedle toho se ale také hráčům pokusí dokázat, že i v destrukci a zkáze se může skrývat krása. Stane se tak v postapokalyptické adventuře Desolation, která vás přenese krajiny připomínající Afriku a především do světa, kde již lidský druh dávno dominantní.

Bleskovky

  • 20. 6. 2022 - Když si pospíšíte, získáte od GOGu izometrickou adventuru Beautiful Desolation. Na pecku z Epicu je času dost

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
28. února 2020
Recenze