Beyond Enemy Lines

Beyond Enemy Lines

Články

Jednočlenné studio Polygon Art chystá taktickou střílečku Beyond Enemy Lines 2

Beyond Enemy Lines 2 možná nemá vizuální kvality známé ze sérií Battlefield a Call of Duty, ale na těch také nedělá jeden jediný vývojář. Ten si navíc dal za cíl už s prvním dílem udělat hru, která na trhu chyběla – duchovního nástupce Project IGI. Dvojka bude kráčet v těch samých stopách.

Střílečka Beyond Enemy Lines dostala zdarma misi na letišti

Jak vás už v prosinci informoval Aleš, stealth střílečka Beyond Enemy Lines se svou kampaní na Kickstarteru sice neuspěla, ale vývojář Daniel Wengenroth zatnul zuby a hru přesto dokončil. Odhodlání mu zjevně zůstává i nadále. Všichni majitelé hry totiž dnes zdarma obdrží nový update opravující chyby, přidávající titulky i možnosti, a dokonce přinášející celou misi s názvem Vojenské letiště.

Vývoj Beyond Enemy Lines je u konce

Ačkoliv projekt Daniela Wengenrotha Beyond Enemy Lines na Kickstarteru neuspěl, nezabránilo to tomuto jednomu a jedinému vývojáři svou hru dokončit. Neznamená to, že si ji hned můžete koupit, ještě ji čeká spousta dolaďování, tím spíš, že je na vše sám. Odhadované vydání je v první čtvrtině příštího roku. Pokud byste snad zapomněli, oč jde, vězte, že jde o taktickou střílečku, která je inspirovaná šestnáct let starým titulem Project I.G.I.

Taktická střílečka Beyond Enemy Lines se hlásí k odkazu Project I.G.I.

Máte pocit, že současné střílečky pro jednoho hráče nevyžadují žádné větší přemýšlení a plánování? Radši byste si místo neustálého sledování bombastických filmečků hezky o samotě zastříleli? Tak to spadáte do cílovky taktického FPS jménem Beyond Enemy Lines, které dnes spustilo paralelní kampaně na Kickstarteru a Steam Greenlight.