Blacklight: Retribution

Blacklight: Retribution

Články

Společnost Paradox Interactive má za sebou nejlepší kvartál v historii, aniž by vydala novou hru

Poslední dobou jsme svědky častého skupování studií nyní už gigantem THQ Nordic, ale Paradox Interactive také není žádný drobek. Ve skutečnosti rozšiřuje svoje portfolio, kde se dá. Loni si přivlastnil tvůrce BattleTechu, pustil se se svými populárními značkami do deskovek a rovněž zaznamenal nejlepší kvartál v historii firmy.

Tvůrci Spec Ops, Blacklight a Daylight končí - Zombie Studios zavírá krám

Po dvaceti letech v herním byznysu končí Zombie Studios, kteří naposledy vydali průměrný horor Daylight. Jejich hráčsky nejoblíbenějším titulem z poslední doby je však stejně kyberpunková střílečka Blacklight: Retribution, o kterou se hodlá dále starat nástupnické studio Builder Box Games, jak vedení Zombie Studios uvedlo v dopise na rozloučenou.

Blacklight: Retribution vyšlo i s jetpacky

Dnes vychází free-to-play střílečka Blacklight: Retribution, kterou připomíná nový launch...

Video z Blacklight: Retribution upozorňuje na betatest

O free-to-play střílečce Blacklight Retribution jsme naposledy psali někdy v druhé polovině...

Vývojářský deník Blacklight: Retribution mluví o zbraních

Pokud jste měli rád Blacklight: Tango Down, jistě vás potěšila zpráva o chystaném pokračování.

Futuristický Blacklight 2 ve vývoji, tentokrát jako free-to-play

Multiplayerová akce Blacklight: Tango Down, která se nikdy neobjevila v obchodech a cestu k hráčům si hledala pouze přes digitální distribuci, bude mít pokračování. Blacklight 2, jak zní pracovní název hry, se chytne aktuální free-to-play mánie a v základní verzi bude hratelná zdarma. Tvůrci ze Zombie Studios hodlají dle svých vlastních slov vydělávat na mikrotransakcích, čili se připravte na dokupování zbraní a jiných doplňků. Krom zcela jasného záměru vydělat víc peněz, se tvůrci pro F2P model rozhodli proto, aby svedli dohromady hráče ze všech kontinentů a zbytečně tím netříštili hráčskou základnu, což v případě prvního dílu vyústilo v poloprázdnost serverů.

Bleskovky

  • 8. 1. 2015 - Končí vývojářské studio Zombie Studios (Blacklight: Retribution).